En Güncel Haberler

Şiddetli Deprem

Şiddetli Deprem
Bu haber 14 Nisan 2021 - 0:27 'de eklendi ve 314 views kez görüntülendi.

AFAD verilerine göre, Muğla Datça açıklarında 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Ege Denizi’nde saat 23.28’de, 5,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Deniz yüzeyinin 2,51 kilometre derinliğindeki depremin merkez üssünün, Datça ilçesine 19,61 kilometre mesafede olduğu belirlendi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Ege Denizi'nde saat 23.28'de, 5,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Deniz yüzeyinin 2,51 kilometre derinliğindeki depremin merkez üssünün, Datça ilçesine 19,61 kilometre mesafede olduğu belirlendi.

Muğla Valisi Orhan Tavlı, yaptığı açıklamada, ekiplerin bölgede inceleme yaptığını söyledi. Tavlı, “İlk bilgilere göre herhangi bir olumsuzluk yok.” dedi.

Bu arada, deprem Datça ve çevre ilçelerde de hafif şekilde hissedildi. Deniz yüzeyinin 2,51 kilometre derinliğindeki depremin merkez üssünün, Datça ilçesine 19,61 kilometre mesafede olduğu belirlendi.

Muğla Valisi Orhan Tavlı, yaptığı açıklamada, ekiplerin bölgede inceleme yaptığını söyledi. Tavlı, "İlk bilgilere göre herhangi bir olumsuzluk yok." dedi. Bu arada, deprem Datça ve çevre ilçelerde de hafif şekilde hissedildi. Deniz yüzeyinin 2,51 kilometre derinliğindeki depremin merkez üssünün, Datça ilçesine 19,61 kilometre mesafede olduğu belirlendi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD)’ın sürekli olarak güncellediği ve kamuoyuna duyurdu son depremler listesine göre Ege Denizi’nde saat 20.28’de 5.1 şiddetinde bir son dakika depremi meydana geldi. Yerin 2.51 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem Muğla – Datça ve Antalya illerimizde de hissedildi. Sarsıntıların ardından çevre il ve ilçelerde yaşayan vatandaşlar da panik yaşadı.

SON DAKİKA – MUĞLA AÇIKLARINDA 5.1 ŞİDDETİNDE DEPREM!

Ege Denizi Muğla – Datça açıklarında meydana gelen son dakika depremine ilişkin detaylar şöyle;

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ

Kandilli Rasathanesi son depremler listesi verilerine göre Akdeniz Oniki adalar bölgesinde peş peşe meydana gelen son dakika depremlerinin ilki 5.3 şiddetinde olarak ölçüldü. Yerin 2.3 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem Türkiye’de Muğla ili Datça ilçesinde hissedildi.

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ Kandilli Rasathanesi son depremler listesi verilerine göre Akdeniz Oniki adalar bölgesinde peş peşe meydana gelen son dakika depremlerinin ilki 5.3 şiddetinde olarak ölçüldü. Yerin 2.3 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem Türkiye'de Muğla ili Datça ilçesinde hissedildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA