En Güncel Haberler

Sedat Peker’den yeni video. Bu kez kendisini yalancılkla suçlayan Hadi Özışık’ı deşifre etti

Sedat Peker’den yeni video. Bu kez kendisini yalancılkla suçlayan Hadi Özışık’ı deşifre etti
Bu haber 19 Mayıs 2021 - 0:58 'de eklendi ve 335 views kez görüntülendi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Sedat Peker arasında aracılık yaptığı öne sürülen Hadi Özışık, kendini ‘söyleyen şerefsiz’ sözleri ile savundu. Peker bu açıklamanın ardından Özışık ile olan görüşmesinin videolarını paylaştı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Sedat Peker arasında aracılık yaptığı öne sürülen Hadi Özışık, kendini 'söyleyen şerefsiz' sözleri ile savundu. Peker bu açıklamanın ardından Özışık ile olan görüşmesinin videolarını paylaştı.

Suç örgütü lideri Sedat Peker, bu kez Twitter hesabından video yayınladı.
Sedat Peker, İnternethaber sitesinin sahibi Hadi Özışık ile yaptığı görüntülü görüşmeyi paylaştı.
Hadi ve kardeşi Süleyman Özışık’ı videolarında arkadaşı diye tanıtan Peker, bu kez sözünün arkasında durmadağı için deşifre etti.

Suç örgütü lideri Sedat Peker, bu kez Twitter hesabından video yayınladı. Sedat Peker, İnternethaber sitesinin sahibi Hadi Özışık ile yaptığı görüntülü görüşmeyi paylaştı. Hadi ve kardeşi Süleyman Özışık'ı videolarında arkadaşı diye tanıtan Peker, bu kez sözünün arkasında durmadağı için deşifre etti.

Sedat Peker, iktidara yakın gazeteci Hadi Özışık’ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yla kendisi arasında iletişim kurduğunu iddia etmişti. Özışık, iddiayı “Haber taşıyan şerefsizdir” diye yalanladı, Peker, Özışık ile görüştüğü videoyu yayınladı.

Sedat Peker’in iddiası ve çıkan haber göre mesele şu:
Sedat Peker’e yakın olduğu gibi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile de arası iyi olan Hadi Özışık, ikili arasında arabuluculuk gibi bir adım attı. Yalanladı.
Sedet Peker de bunun üzerine şunu yazdı ve videoyu paylaştı.

Kıymetli dostlarım, İnternethaber sitesinin sahibi olan hadi özışık – süleyman özışık kardeşler en yakınları olan süleyman soyluyla benim aramda aracılık yaptıklarını yalanlamışlar, söyleyen şerefsizdir demişler. Ben kimseye hile yapmam, ancak kendimi de rezil duruma düşürmem.

Kıymetli dostlarım, İnternethaber sitesinin sahibi olan hadi özışık - süleyman özışık kardeşler en yakınları olan süleyman soyluyla benim aramda aracılık yaptıklarını yalanlamışlar, söyleyen şerefsizdir demişler. Ben kimseye hile yapmam, ancak kendimi de rezil duruma düşürmem.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA