En Güncel Haberler

Ordu’da 14 yaşındaki çocuk ailesini katletti: 3 ölü, 1 ağır yaralı

Ordu’da 14 yaşındaki çocuk ailesini katletti: 3 ölü, 1 ağır yaralı
Bu haber 28 Ağustos 2021 - 23:02 'de eklendi ve 817 views kez görüntülendi.

14 yaşındaki çocuk polis babasının silahıyla ailesini öldürdü

Ordu’da fındık toplamak istemeyen 14 yaşındaki F.Y., ailesiyle tartıştı. Polis babasının silahını alan çocuk, annesini, ağabeyini, anneannesini öldürdü, babası yaralı olarak kurtuldu.

DHA’nın haberine göre, olay, sabah saatlerinde Korgan ilçesi Tepe Mahallesi Eğlence Mevkiinde meydana geldi. F.Y., kahvaltı sofrasında fındık toplamak istemediğini söylediği ailesi ile tartıştı. Bu sırada F.Y. polis babasına ait beylik tabancası ile ailesine kurşun yağdırdı.

Kurşunların isabet ettiği annesi Rahime Yalpı ve anneannesi Cennet Gedek olay yerinde hayatını kaybetti, babası Cemallettin ve 18 yaşındaki ağabeyi Murat Yalpı ise ağır yaralandı. Olay sırasında odada bulunan ailenin küçük oğlu Yusuf Eymen’in ise kaçarak kurtulduğu öğrenildi

DHA'nın haberine göre, olay, sabah saatlerinde Korgan ilçesi Tepe Mahallesi Eğlence Mevkiinde meydana geldi. F.Y., kahvaltı sofrasında fındık toplamak istemediğini söylediği ailesi ile tartıştı. Bu sırada F.Y. polis babasına ait beylik tabancası ile ailesine kurşun yağdırdı. Kurşunların isabet ettiği annesi Rahime Yalpı ve anneannesi Cennet Gedek olay yerinde hayatını kaybetti, babası Cemallettin ve 18 yaşındaki ağabeyi Murat Yalpı ise ağır yaralandı. Olay sırasında odada bulunan ailenin küçük oğlu Yusuf Eymen’in ise kaçarak kurtulduğu öğrenildi

Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı baba ve oğlu ambulanslarla Fatsa Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Murat Yalpı yolda hayatını kaybetti, baba Cemallettin Yalpı’nın ise tedavisi sürüyor.

Olayda hayatını kaybeden anne ve anneannenin cansız bedenleri otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Olay sonrası F.Y. jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Tokat’ta polis olduğu öğrenilen Cemallettin Yalpı’nın fındık hasadı için memleketine geldiği öğrenildi.

Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı baba ve oğlu ambulanslarla Fatsa Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Murat Yalpı yolda hayatını kaybetti, baba Cemallettin Yalpı’nın ise tedavisi sürüyor. Olayda hayatını kaybeden anne ve anneannenin cansız bedenleri otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Olay sonrası F.Y. jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Tokat'ta polis olduğu öğrenilen Cemallettin Yalpı'nın fındık hasadı için memleketine geldiği öğrenildi.

Ordu’nun Korgan ilçesinde bir çocuğun ailesinden silahla vurduğu 4 kişiden 3’ü hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, Tepe Mahallesi Eğlence mevkiinde 14 yaşındaki F.Y., tartıştığı babası Cemalettin, annesi Rahime, ağabeyi Murat Yalpı ve anneannesi Cennet Gerek’i tabancayla vurdu.

Anne Rahime Yalpı ve anneanne Cennet Gerek olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan ağabey Murat Yalpı kaldırıldığı Korgan Devlet Hastanesi’nden Fatsa Devlet Hastanesine sevk edilirken yolda vefat etti. Ağır yaralanan baba Cemalettin Yalpı ise Ordu Devlet Hastanesinde yoğun bakımda...

Anne Rahime Yalpı ve anneanne Cennet Gerek olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan ağabey Murat Yalpı kaldırıldığı Korgan Devlet Hastanesi’nden Fatsa Devlet Hastanesine sevk edilirken yolda vefat etti. Ağır yaralanan baba Cemalettin Yalpı ise Ordu Devlet Hastanesinde yoğun bakımda…

Ordu’nun Korgan ilçesinde bir çocuğun ailesinden silahla vurduğu 4 kişiden 3’ü hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Tepe Mahallesi Eğlence mevkiinde 14 yaşındaki F.Y., tartıştığı babası Cemalettin, annesi Rahime, ağabeyi Murat Yalpı ve anneannesi Cennet Gerek’i tabancayla vurdu.

Ağır yaralanan ağabey Murat Yalpı kaldırıldığı Korgan Devlet Hastanesi’nden Fatsa Devlet Hastanesine sevk edilirken yolda vefat etti. Ağır yaralanan baba Cemalettin Yalpı ise Ordu Devlet Hastanesinde yoğun bakımda tedavisi sürüyor. Gözaltına alınan F.Y, Korgan Emniyet Müdürlüğüne götürülerek gözaltına alındı.

Baba Cemalettin Yalpı’nın Tokat Turhal’da polis memuru olduğu, fındık toplamak üzere ailesiyle memleketlerine geldiği öğrenildi. Olay esnasında evde bulunan F.Y.’nin 4 yaşındaki kardeşi Y.E.Y’nin evden kaçtığı, şu an ise akrabalarının yanında olduğu öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Baba Cemalettin Yalpı’nın Tokat Turhal’da polis memuru olduğu, fındık toplamak üzere ailesiyle memleketlerine geldiği öğrenildi. Olay esnasında evde bulunan F.Y.’nin 4 yaşındaki kardeşi Y.E.Y’nin evden kaçtığı, şu an ise akrabalarının yanında olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA