En Güncel Haberler

Öldürülen Arife Öğretmenin Cenazesinde Dikkat Çeken Detay!

Öldürülen Arife Öğretmenin Cenazesinde Dikkat Çeken Detay!
Bu haber 23 Mayıs 2021 - 16:46 'de eklendi ve 578 views kez görüntülendi.

Arife öğretmen, yoldan geçen şahsın arkadaşlık teklifini kabul etmediği için silahla vurularak öldürüldü.

Arife öğretmen, yoldan geçen şahsın arkadaşlık teklifini kabul etmediği için silahla vurularak öldürüldü

Kayseri’nin Talas ilçesinde Arife Nur Sarıoğlu görüşme talebini reddettiği şahıs tarafından tabanca ile vurularak öldürüldü. Kayseri’nin Talas ilçesinde gerçekleşen cinayet sonrasında Arife Nur Sarıoğlu’nun cenazesi kaldırıldı. Arife öğretmenin cenazesinde tabutunun üstü kapalı değildi. Tabutun üstünün açık olması, bölgedeki gelenekler nedeniyle kapatılmadı.

Kayseri'nin Talas ilçesinde Arife Nur Sarıoğlu görüşme talebini reddettiği şahıs tarafından tabanca ile vurularak öldürüldü. Kayseri'nin Talas ilçesinde gerçekleşen cinayet sonrasında Arife Nur Sarıoğlu’nun cenazesi kaldırıldı. Arife öğretmenin cenazesinde tabutunun üstü kapalı değildi. Tabutun üstünün açık olması, bölgedeki gelenekler nedeniyle kapatılmadı.

ARİFE ÖĞRETMEN SİLAHLA VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Kayseri’nin Talas ilçesine bağlı Mevlana Mahallesi Karasu Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, Arife öğretmen silah ile vurularak hayatını kaybetti. Arife öğretmen, özel bir eğitim kurumunda rehberlik öğretmeni olarak çalışıyordu ve henüz 26 yaşındaydı. Arife Nur Sarıoğlu, evinden okula gittiği sırada bir şahıs kendisine arkadaşlık teklifinde bulundu. Arife öğretmen arkadaşlık teklifini kabul etmedi. Öğretmen, teklifi kabul etmeyince silahlı saldırıya uğradı ve hayatını kaybetti.

ARİFE ÖĞRETMEN SİLAHLA VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ Kayseri’nin Talas ilçesine bağlı Mevlana Mahallesi Karasu Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, Arife öğretmen silah ile vurularak hayatını kaybetti. Arife öğretmen, özel bir eğitim kurumunda rehberlik öğretmeni olarak çalışıyordu ve henüz 26 yaşındaydı. Arife Nur Sarıoğlu, evinden okula gittiği sırada bir şahıs kendisine arkadaşlık teklifinde bulundu. Arife öğretmen arkadaşlık teklifini kabul etmedi. Öğretmen, teklifi kabul etmeyince silahlı saldırıya uğradı ve hayatını kaybetti

Öğretmenin cenaze namazı memleketinde kılındı. Memleketi Kayseri’nin Yahyalı ilçesinde Cuma namazına müteakip kılındı. Arife öğrenmenin cenazesine ailesi, belediye başkanı, meslektaşları katıldı ve birçok vatandaş katıldı.

ÖLDÜRÜLEN ARİFE ÖĞRETMENİN CENAZESİNDE DİKKAT ÇEKEN DETAY!

26 yaşındaki Afife öğretmenin cenazesinde tabutun kapağı açıktı. Tabutun kapağının açık bırakılmasının bir gelenek olduğu belirtildi. Geleneklere göre, cenaze battaniyeye sarıldıktan sonra kapağı açık olacak şekilde tabuta konuluyor. Cenazeye katılan insanlar Arife öğretmeni sonsuzluğa uğurladı.

Arife öğretmenin vefat etmeden paylaştığı gönderi ise şu şekilde: “Sorunlar; sakin, mutu yaşamları alt üst etmez. Tersine böyle yaşamların doğal birer uzantısıdır. Çabalamaya gerek yok. Telaşsız, dikkatli bakın. Sorunu değil çözümü göreceksiniz.

26 yaşındaki Afife öğretmenin cenazesinde tabutun kapağı açıktı. Tabutun kapağının açık bırakılmasının bir gelenek olduğu belirtildi. Geleneklere göre, cenaze battaniyeye sarıldıktan sonra kapağı açık olacak şekilde tabuta konuluyor. Cenazeye katılan insanlar Arife öğretmeni sonsuzluğa uğurladı. Arife öğretmenin vefat etmeden paylaştığı gönderi ise şu şekilde: "Sorunlar; sakin, mutu yaşamları alt üst etmez. Tersine böyle yaşamların doğal birer uzantısıdır. Çabalamaya gerek yok. Telaşsız, dikkatli bakın. Sorunu değil çözümü göreceksiniz.

Arife öğretmeni silahla vurduktan sonra ölümüne sebep olan katil zanlısı Tolga T. Aynı silah ile intihara teşebbüs etti. Katil zanlısının hastaneye kaldırıldı. Tolga T. kaldırıldığı hastanedeki tedavisi devam ediyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA