En Güncel Haberler

NTV haber spikeri Özlem Sarıkaya Yurt hayatını kaybetti

NTV haber spikeri Özlem Sarıkaya Yurt hayatını kaybetti
Bu haber 17 Mayıs 2022 - 23:19 'de eklendi ve 289 views kez görüntülendi.

4 yıldır kanserle mücadele eden NTV haber spikeri Özlem Sarıkaya Yurt hayatını kaybetti.

NTV haber spikeri Özlem Sarıkaya Yurt, 4 yıldır kanserle mücadele ediyordu.

Tedavisi olumlu yönde ilerleyen Yurt’un hastalığı yeniden nüksetti. 39 yaşındaki Özlem Sarıkaya Yurt, bugün hayatını kaybetti.

4 yıldır kanserle mücadele eden NTV haber spikeri Özlem Sarıkaya Yurt hayatını kaybetti. NTV haber spikeri Özlem Sarıkaya Yurt, 4 yıldır kanserle mücadele ediyordu. Tedavisi olumlu yönde ilerleyen Yurt'un hastalığı yeniden nüksetti. 39 yaşındaki Özlem Sarıkaya Yurt, bugün hayatını kaybetti.

Meme kanseriyle mücadele eden, NTV’nin ünlü ekran yüzlerinden spiker Özlem Sarıkaya Yurt, 39 yaşında hayatını kaybetti.

2009 yılında Avrupa Gazeteciler Derneği tarafından en iyi sabah haberi sunucusu seçilen NTV’nin beğenilen ekran yüzü Özlem Sarıkaya Yurt, 39 yaşında yaşamını yitirdi.

2009 yılında Avrupa Gazeteciler Derneği tarafından en iyi sabah haberi sunucusu seçilen NTV'nin beğenilen ekran yüzü Özlem Sarıkaya Yurt, 39 yaşında yaşamını yitirdi.

Bir müddettir meme kanseriyle mücadele eden Sarıkaya, 2013 yılında anne olmuştu.

KOZLUKLU’DAN TAZİYE MESAJI

Konu ile alakalı sosyal medya hesabı Twitter’dan açıklama yapan gazeteci Fuat Kozluklu, “Meslektaşım, NTV spikeri Özlem Sarıkaya, kanserle mücadelesini maalesef kaybetti. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah” dedi.

Bir müddettir meme kanseriyle mücadele eden Sarıkaya, 2013 yılında anne olmuştu. KOZLUKLU'DAN TAZİYE MESAJI Konu ile alakalı sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklama yapan gazeteci Fuat Kozluklu, "Meslektaşım, NTV spikeri Özlem Sarıkaya, kanserle mücadelesini maalesef kaybetti. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah" dedi.

ÖZLEM SARIKAYA YURT KİMDİR?

Özlem Sarıkaya, 21 Mart 1983’te İstanbul’da doğdu.

Eğitimini İstanbul’da tamamlayan isim, İstanbul Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünü birincilikle bitirdi.

İlk olarak Habertürk’te ekranlara merhaba diyen isim, 4 yıllık macerasının ardından 2010 yılında NTV’ye transfer olmuştu.

ÖZLEM SARIKAYA YURT KİMDİR? Özlem Sarıkaya, 21 Mart 1983’te İstanbul’da doğdu. Eğitimini İstanbul’da tamamlayan isim, İstanbul Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünü birincilikle bitirdi. İlk olarak Habertürk’te ekranlara merhaba diyen isim, 4 yıllık macerasının ardından 2010 yılında NTV’ye transfer olmuştu.

Özlem Sarıkaya Kimdir?

Spiker Özlem Sarıkaya, 21 Mart 1983 senesinde İstanbul da dünyaya geldi. İlkokul ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladı. Daha sonra İstanbul Üniversitesi  Radyo, Televizyon ve sinema bölümünü bitirdi. Özlem Sarıkaya, Yiğit Yurt ile evlendi. Çiftin bir erkek çocuğu var.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA