En Güncel Haberler

Müslüme’nin anneannesi mide bulandıran detaylar sonrası ilk kez konuştu: Aklımı kaybedeceğim!

Müslüme’nin anneannesi mide bulandıran detaylar sonrası ilk kez konuştu: Aklımı kaybedeceğim!
Bu haber 28 Kasım 2021 - 17:13 'de eklendi ve 926 views kez görüntülendi.

Yörük kızı Müslüme’nin cansız bedeninin bulunması ardından ölümü ile ilgili mide bulandıran detaylar gelmeye devam ederken kendiyle aynı ismi taşıyan anneanne Müslüme Yağal ilk kez konuştu. Dede olarak bilinen Hasan Yağal’ın aslında Müslüme’nin babası çıkması haberlerine anneanne, “Bunları duydukça aklımı kaybedeceğim. Kafamı kaldıracak gücüm kalmadı. Bu kadar kötü şeyler olacağını tahmin etmiyorum.” dedi.

Bu akşam saatlerinde sosyal medya hesaplarından dede ile paylaşımlar gelmeye başladı. İddialara göre Dede Hasan Yagal yattığı koğuşta üç kişi tarafından saldırıya uğradı ve hastanede tedavi altına alındığı yönündeydi.

Mersin’in Gülnar ilçesinde Yörük ailesinin çadırının önünde oynarken kaybolan Müslüme’den acı haber gelmesinin ardından soru işaretleri devam ediyor. Kaybının 10. gününde cansız bedeni bulunan Müslüme’nün dedesi olarak bilinen Hasan Yağal’ın tutuklanması sonrası ise mide bulandıran detaylar ortaya çıktı.

Hasan Yağal’ın aslında Müslüme ve ablasının babası olduğunun öğrenilmesi sonrasında anneanne Müslüme Yağal dikkat çeken ifadeler kullandı.

10 Kasım'da kaybolan Müslüme Yağal'ı bulmak için Mersin ayağa kalkmıştı. MHP lideri Devlet Bahçeli de Ülkü ocaklarını aramalara yönlendirmişti. Umutla aranan küçük yörük kızını bulmak için dağ taş arandı. Bugün küçük kızdan umutları söndüren haber geldi.

UZMAN İSİM: BİR GECE BİLE GEÇİRMESİ MÜMKÜN DEĞİL

Süreci değerlendiren ÇÜ Tıp Fakültesi Adli Tıp Ana Bilim Dalı’ndan Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Hilal, 3 yaşındaki çocuğun, 11 derece sıcaklıkta ormanda korumasız 1 gece bile geçirmesinin mümkün olmadığını belirterek, şunları söyledi:

İnsan vücut sıcaklığı 36-37 derecedir. 32-35 derecenin arasında hipodermiye girer. Vücut ısısı 28 derecenin altına düşünce kalp, sinir sistemi ve diğer organlar sağlıklı bir şekilde çalışamaz. Hipotermi tedavi edilmezse kalp ve dolaşım sistemi iflas eder ve ölümle sonuçlanır.

11 derece hissedilen hava koşullarında kendini koruması mümkün olmayan 3 yaşındaki çocuk, altına ıslatmışsa daha hızlı hipotermiye girer. 3 yaşındaki çocuğun bu koşullarda dağda 10 gece geçirmesini bırakın, 1-2 gece bile yaşaması pek olası değildir. 24 saat içinde hayatını kaybeder. Yetişkin bir insan bu koşullarda kendini soğuktan korumak için çaba gösterir ama 3 yaşındaki bir çocuk için bu mümkün değil.

Müslüme’nin annesi serbest bırakıldıktan sonra Yanışlı Mahallesi’ndeki çadırlarına dönmüş, aile üyeleri ise iddialarla ilgili konuşmak istememişti. Anne Selvi Yağal, “Kayınpederim neden tutuklandı, bilmiyorum” demişti.

Vücudunda darp ve yara izi yoksa ve larvalar da oluşmuşsa kaybolduktan en erken 24 saat içinde ölmüştür. Tabi kesin bir şey söylemek için adli otopsi raporundaki bulguları bilmem gerek.”

AKLIMI KAYBEDECEĞİM”

Anneanne Müslüme Yağal ise “Bunları duydukça aklımı kaybedeceğim. Ben bunları duydukça aklımı kaybedeceğim. Çok kötü. Kafamı kaldıracak gücüm kalmadı. Bu kadar kötü şeyler olacağını tahmin etmiyorum. Bizim dünür hasta oldu. Oğlu da babasının yanına gitti..

Müslüme Yağal'ın ölümü: Dede tutuklandı, diğer aile yakınları serbest Mersin'de kaybolduktan sonra cansız bedenine ulaşılan 3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın ölümüyle ilgili soruşturmada adliyeye sevk edilen dede tutuklandı, anne, baba ve kardeşlerinin de aralarında olduğu 7 kişi serbest bırakıldı.

Böyle laflar doğru değil. Bu laflara karşıyız. Suçlamalar ayıp. Kızımız Mersin’de. Çok kötü olduk” diye konuştu.

Dede olarak bilinen Hasan Yağal, Müslüme’nin boynundaki ıslaklık sorusuna cevap verdi: Öpmüşümdür….

Yörük kızı Müslüme olayı ile ilgili mide bulandıran detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Tutuklu olarak bulunan dede Hasan Yağal’ın, Müslüme’nin ve ablasının babası olduğunun ortaya çıkmasının ardından Müslüme’nin boynundaki ıslaklığın dedeye ait olduğu da öğrenilmişti. Dede Yağal’a Müslüme’nin boynunda tespit edilen ıslaklık ve DNA uyuşması soruldu. İşte verdiği cevap.

Mersin’in Gülnar ilçesinde Yörük ailenin en küçük çocukları olan Müslüme’nin kaybının 10. gününde cansız bedeni bulunmuştu.

Mersin'in Gülnar ilçesinde Yörük ailenin en küçük çocukları olan Müslüme'nin kaybının 10. gününde cansız bedeni bulunmuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA