En Güncel Haberler

Müge Anlı’da katili aranıyordu Büşra Büyükşen’den itiraf geldi mi? İşte Türkiye’nin merak ettiği Konya cinayetinde son durum!

Müge Anlı’da katili aranıyordu Büşra Büyükşen’den itiraf geldi mi? İşte Türkiye’nin merak ettiği Konya cinayetinde son durum!
Bu haber 10 Temmuz 2021 - 1:39 'de eklendi ve 581 views kez görüntülendi.

Müge Anlı’da katili aranıyordu Büşra Büyükşen’den itiraf geldi mi? Türkiye’nin yakından takip ettiği ve detayları ile dehşete düşüren Konya cinayetinde son durum merak ediliyor. Mehir cinayeti olarak bilinen Necla-Metin Büyükşen çiftinin katil ya da katilleri ortaya çıktı mı? Dr. Osman Büyükşen Müge Anlı canlı yayınında milyonları gözyaşlarına boğmuş, kardeşi Büşra ise izleyenleri çileden çıkartmıştı. İşte Türkiye’nin merak ettiği Konya cinayetinde son durum!

STÜDYO KARIŞTI KATİL KİM?

13 sezondur Atv ekranlarında izleyiciyi ekran başına kilitleyen başarılı gazeteci Müge Anlı Konya’daki Büyükşen çiftinin katil ya da katillerini arıyor!

STÜDYO KARIŞTI KATİL KİM? 13 sezondur Atv ekranlarında izleyiciyi ekran başına kilitleyen başarılı gazeteci Müge Anlı Konya'daki Büyükşen çiftinin katil ya da katillerini arıyor!

Sezon finali bölümü ile kısa bir süre ekranlara veda eden Müge Anlı’da ortaya çıkan kayıtlar herkesi şoke etti. Herkesin merakla katil kim diye beklediği Necla Metin Büyükşen cinayetinde beklenen itiraf yine gelmedi.

Günlerce konuşulan Büyükşen cinayetinde son dakika gelişmesi yaşandı. Korkunç olayın yaşandığı ev görüntülendi. Öte yandan jandarmanın baktığı dosyanın polise verilmesi söz konusu olduğu belirtildi.

Türkiye'nin konuştuğu olayda aydınlatılmaya çalışılıyor. Çifte cinayetle ilgili son dakika gelişme yaşandı. Evlerinde hunharca öldürülen Büyükşen çiftinin katilleri henüz bulunamadı. Olaya ilgili 'özel ekip' kuruldu. Konu araştırılıyor.

CANLI YAYIN SONRASI DİĞER YÜZÜ ORTAYA ÇIKTI
Müge Anlı 1 Temmuz Perşembe günü yayından sonra Büşra ile konuşmaya devam etti. Cuma günü sezon finali öncesinde de Büşra’nın o kaydını yayınladı.

Büşra o yayında amcası ile kavga edip onun üzerine yürüdü. Sinir krizi geçirmiş gibi bağıran Büşra Büyükşen’in ketum halinden eser kalmadı.

BÜŞRA'NIN BÜYÜK SIRRI BU MU? Büşra Büyükşen'in okuduğu dönemle ilgili söylentiler canlı yayın sonrasında konuşulan konuydu. Teyzesi Büşra'nın gece sabahlara kadar erkeklerle alkollü mekanlarda gezdiğine dair dedikodular olduğunu söyledi. Büşra bu iddia açılınca çıldırdı, stüdyoda bas bas bağırarak amcasının üzerine yürüdü.

BÜŞRA’NIN BÜYÜK SIRRI BU MU?
Büşra Büyükşen’in okuduğu dönemle ilgili söylentiler canlı yayın sonrasında konuşulan konuydu. Teyzesi Büşra’nın gece sabahlara kadar erkeklerle alkollü mekanlarda gezdiğine dair dedikodular olduğunu söyledi. Büşra bu iddia açılınca çıldırdı, stüdyoda bas bas bağırarak amcasının üzerine yürüdü.

MÜGE ANLI FİNAL GÜNÜ AÇIKLADI: “SON ÇARE HİPNOZ”
Müge Anlı ile Tatlı Sert sezon finali ile 2 aylık araya giderken, son çare olarak Büşra için hipnoz programı yapıldı. Jandarmadan bir bilirkişinin de tanık olarak katılmasıyla Büşra Büyükşen’e hipnoz uygulanacak. Özel ekip ise Büşra başta olmak üzere tüm aile üyelerinin yeniden ifadelerini alacak. Peki akıllarda Büşra, Uğur ve Betül ile onun ailesine ilişkin kalan sorular nelerdi? İşte bilmeyenler için ithamlar ve kuşkular…

BÜŞRA BÜYÜKŞEN HAKKINDAKİ ŞÜPHELER Cinayet anında Büşra Büşükşen evdeydi. Katili görmüştü. Sürekli çelişkili ifadeler verdi ve hakkındaki bazı şüpheleri cevaplayamadı. O cevapsız konular şöyle: -Cinayetin işlendiği odadaki camdan kapıya gelen görünüyordu. Nasıl oldu da katili göremedi? -Cinayetin işlendiği odadan bakıldığında dış kapıdan içeri giren 2 saniye sonra görüş alanına giriyordu. Annesi yabancı birinin geldiğini düşünüp hemen başörtüsünü ararken Büşra neden başını kapatmadı?

BÜŞRA BÜYÜKŞEN HAKKINDAKİ ŞÜPHELER
Cinayet anında Büşra Büşükşen evdeydi. Katili görmüştü. Sürekli çelişkili ifadeler verdi ve hakkındaki bazı şüpheleri cevaplayamadı. O cevapsız konular şöyle:
-Cinayetin işlendiği odadaki camdan kapıya gelen görünüyordu. Nasıl oldu da katili göremedi?
-Cinayetin işlendiği odadan bakıldığında dış kapıdan içeri giren 2 saniye sonra görüş alanına giriyordu. Annesi yabancı birinin geldiğini düşünüp hemen başörtüsünü ararken Büşra neden başını kapatmadı?

Büşra ilk ifadesinde neden ‘Yılmaz abi sen misin şaka mı yapıyorsun?’ demişti? (Yılmaz abi dediği yengesi Betül’ün kardeşi)
-Büşra katilin anne ve babasını öldürüp onu sağ bırakması için ‘beni sevdi’ demesini izah edemedi.
-Evden kaçarken annesinin sağ olduğunu söylemişti ama annesi vurulmuştu.
-Katili holyywood filmlerindeki gibi resmetti. Susturucu takılmış pompalı tüfeği vardı, yukardan aşağı siyah giyinmişti, yüzünde maske vardı.

EVDEN KAÇIŞIYLA İLGİLİ ŞÜPHELER -Cinayet sırasında annesinin 'kaç' dediğini iddia eden Büşra diğer odadaki 30 santim açılan camdan sinekliği çıkarıp kaçmıştı. Camdaki sinekliği o panikle nasıl çıkardığını, sakin bir şekilde yan tarafa nasıl koyduğunu izah edemedi.

EVDEN KAÇIŞIYLA İLGİLİ ŞÜPHELER
-Cinayet sırasında annesinin ‘kaç’ dediğini iddia eden Büşra diğer odadaki 30 santim açılan camdan sinekliği çıkarıp kaçmıştı. Camdaki sinekliği o panikle nasıl çıkardığını, sakin bir şekilde yan tarafa nasıl koyduğunu izah edemedi.

Camdan atlamadan önce katil onu arkasından çekip yatağın üstüne atmıştı. Yan dönüp katille yüz yüze gelince ona yalvardığını katilin de dipçikle başının sağ tarafına defalarca vurduğunu söylemişti. Ama başının sağ tarafındaki yaralanma defalarca dipçikle vurulmasıyla eş değer değildi.

CİNAYETTEN SONRAKİ ŞÜPHELER
-Büşra’nın evden kaçtıktan sonra yaptıkları da tutarsızdı. Yakın olan ve babasının arkadaşı olan komşuya gitmek yerine hasta olan yaşlı bir çifte gitmeye çalışmıştı.
-Karakol önündeki görüntülerinde feryat eden, cinayetin paniğini taşıyan bir görüntü çizmemişti.
-Jandarma ile olay yerine geldiğinde araçtan inmemişti. Annesinin sağ olduğunu sanmasına rağmen neden onu merak etmemiş, ‘jandarmanın inmek ister misin’ teklifini ısrarla geri çevirmişti.

CİNAYETTEN SONRAKİ ŞÜPHELER -Büşra'nın evden kaçtıktan sonra yaptıkları da tutarsızdı. Yakın olan ve babasının arkadaşı olan komşuya gitmek yerine hasta olan yaşlı bir çifte gitmeye çalışmıştı. -Karakol önündeki görüntülerinde feryat eden, cinayetin paniğini taşıyan bir görüntü çizmemişti. -Jandarma ile olay yerine geldiğinde araçtan inmemişti. Annesinin sağ olduğunu sanmasına rağmen neden onu merak etmemiş, 'jandarmanın inmek ister misin' teklifini ısrarla geri çevirmişti.

KATİL KİM?

Müge Anlı’da katili aranan Konya’daki Büyükşen çifti cinayetinde Büşra Büyükşen anlattı, Türkiye o anlara kilitlendi! İşte Müge Anlı’da 1 Temmuz 2021 Perşembe günü yaşananlar…

Dr. Osman Büyükşen’in daha önceki yayınlarda bahsettiği gizemli komşu Osman Büyükdoğrucan ilk kez açıklama yaptı.

KİLİDİ BÜŞRA AÇACAK!”

Büyükdoğrucan şu ifadeleri kullandı:

“Ben mutfakta oturduğum için hiçbir sesi duymadım. Camlar ses almıyor. Duysaydık zaten koşardık. Ben sadece ambulansı görünce dışarı çıktım. Bir Allah’ın kulu yoktu. Jandarmalar vardı. Sonradan: Uğur, Betül ve Büşra geldi. Ben bilsem söylerim. Ama her şeyi Büşra biliyor. Kilidi Büşra açacak…”

Canlandırma yapılması için Müge Anlı stüdyosunda cam ve yatak yerine kullanılmak üzere sedye getirildi. Müge Anlı sineklik ile deneme yaptı ve camın çok az açılmasına rağmen camdan çıkmaya çalışmanın zor olduğunu ve aynı zamanda sinekliğin de o an düşmemiş olmasından bahsetti. Osman Bey kardeşini yatağa atar gibi yaptıktan sonra kardeşinin ilk zamanlar “Ben kafamı çevirip katile baktım” dediğini hatırlattı fakat Büşra Büyükşen camı açar açmaz kendisini fırlattığını iddia etti. Müge Anlı, katil tutunca madem dönülüp bakılıyorsa illa katili unutmayacağını vurguladı.

Senin kocanın evi yok’ sözüyle gündem olan Müge Anlı’ya konuştu! Feryatlarıyla Türkiye’yi gözyaşlarına boğan Dr. Osman Büyükşen’in anne ve babasının katili kim?

Senin kocanın evi yok' sözüyle gündem olan Müge Anlı'ya konuştu! Feryatlarıyla Türkiye'yi gözyaşlarına boğan Dr. Osman Büyükşen'in anne ve babasının katili kim?

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA