En Güncel Haberler

Müge Anlı’da kan donduran Güldane Biçer olayı! Her şeyi itiraf etti!

Müge Anlı’da kan donduran Güldane Biçer olayı! Her şeyi itiraf etti!
Bu haber 25 Şubat 2021 - 13:46 'de eklendi ve 309 views kez görüntülendi.

Müge Anlı’da 10 yıldır kayıp olarak aranan Güldane Biçer ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Güldane Biçer’in eşi Osman Biçer korkunç cinayeti açıkladı.

Müge Anlı'da 10 yıldır kayıp olarak aranan Güldane Biçer ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Güldane Biçer'in eşi Osman Biçer korkunç cinayeti açıkladı.

MÜGE ANLI’DA GÜLDANE BİÇER CİNAYETİ ORTAYA ÇIKTI!

Müge Anlı İstanbul’da 10 yıldır kayıp olarak aranan Güldane Biçer’in eşi Osman Biçer tarafından öldürüldüğünü açıkladı. Eşini gömdüğü yeri de söyledi. Anlı, korkunç cinayeti detaylarıyla izleyicileri ile paylaştı.

Osman Biçer cinayeti daha önce planlamış. 10 yıl önce Osman eşini arayarak Çatalca’ya çağırıyor. “Burada bir çiftlik buldum, senin de görmen gerekiyor” diyor. Güldane’de eşi Osman’ın yanına gidiyor. Osman eşi Güldane’yi Büyükçekmece’de bir tarlaya götürüyor ve burada bıçaklıyor. Kadını cinsel organından bile bıçaklamış. Kumda bir gün saklamış ertesi gün yine o araziye giderek toprağa gömmüş.

Osman Biçer, Güldane’nin ailesine ve çocukları Barış’a ise annelerinin başka bir adamla kaçtığını söylemiş.

Daha sonra Osman Biçer eşinin gıyabında boşanma davası açıyor ve üstüne iki evlilik daha yapıyor.”

“AZ BİLE YAPTIM”

Tutuklanarak cezaevine gönderilen Osman Biçer, basın mensuplarına “Bana çok çektirdi, arkamdan çok iş çevirdi. Az bile yaptım, hak ediyordu” diyerek tepki gösterdi.

GÜLDANE BİÇER CİNAYETİNDE ACI TESADÜF

Müge Anlı Güldane Biçer cinayetindeki acı tesadüfü de izleyiciler ile paylaştı, “Güldane’in annesi uzun süredir tedavi görüyordu. Yaşlı kadın “Allah’ım kızımı bulmadan canımı alma” diye hep dua edermiş. Kızının kemiklerinin çıkarıldığı dakikalarda anne hayatını kaybetti. Nasıl bir tesadüftür bilmiyorum ama tüylerim diken diken oldu.”

Müge Anlı'nın gündeme getirdiği Güldane Biçer cinayetinde son dakika gelişmesi yaşandı. SABAH'ın elde ettiği bilgiye göre; Osman Biçer eşini öldürerek gömdüğünü ve ardından kayıp başvurusu yaptığını itiraf etti. Güldane Biçer'in cesedi Büyükçekmece Karaağaç civarında bulundu. İşte Güldane Biçer cinayeti ile ilgili son dakika haberinin ayrıntıları...

Müge Anlı’nın gündeme getirdiği Güldane Biçer cinayetinde son dakika gelişmesi yaşandı. SABAH’ın elde ettiği bilgiye göre; Osman Biçer eşini öldürerek gömdüğünü ve ardından kayıp başvurusu yaptığını itiraf etti. Güldane Biçer’in cesedi Büyükçekmece Karaağaç civarında bulundu. İşte Güldane Biçer cinayeti ile ilgili son dakika haberinin ayrıntıları…

İşlemler İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği tarafından yürütülüyor.

Atv’nin rekortmen programı ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’te 10 yıldır kayıp olan Güldane Biçer aranmaya başlanmıştı. Şüpheler eş Osman Biçer’in üzerinde yoğunlaşmıştı. SABAH, Güldane Biçer ile ilgili son dakika bilgisine ulaştı. Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Osman Biçer eşini öldürerek gömdüğünü ve ardından kayıp başvurusu yaptığını itiraf etti. Ceset Büyükçekmece Karaağaç mevkiinde bulundu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 10 yıldır kayıp olan Güldane Biçer aranmaya başlanmıştı. Canlı yayında gündeme gelen Güldane Biçer davasında, kayıp kadının eşi Osman Biçer tarafından daha önce dövüldüğü iddia edilmişti.

Edinilen bilgiye göre, 17 Kasım 2011 yılından hakkında kayıp şahıs başvurusu olan Güldane Biçer’in eşi şüpheli Osman Biçer hakkında Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’nca soruşturma başlatıldı.

Yapılan soruşturmada şüpheli Osman Biçer, maktulü kendisinin öldürerek gömdüğünü, daha sonra kayıp başvurusu yaptığını itiraf etti.

Biçer, eşini gömdüğü yeri gösterebileceğini söylemesi üzerine ekipler harekete geçti. Şüphelinin gösterdiği Büyükçekmece ilçesi Karaağaç mahallesi Büyükçekmece göl kenarında şüpheli şahsa yer gösterme yapılarak olay yeri inceleme yapıldı.

Kazı yapılarak cesedin kemiklerine ve kıyafetlere ulaşıldı. Ceset Adli Tıp Kurumu’na gönderilerek şüpheli gözaltına alındı.İşlemler İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği tarafından yürütülüyor.

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA