En Güncel Haberler

Müge Anlı’da aranan kayıp 2 kişiden haber var! Vahşet ortaya çıktı

Müge Anlı’da aranan kayıp 2 kişiden haber var! Vahşet ortaya çıktı
Bu haber 11 Haziran 2021 - 15:37 'de eklendi ve 427 views kez görüntülendi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert Programına katılan oğulları Yusuf Turhan’ın tezleri üzerine kayıp Mehmet Turhan ve eşi Firdevs Öztürk için Kayseri polisi, Kocasinan İlçesi Emmiler Mahallesi’nde çalışma başlattı.

Canlı yayında anne ve babasının öldürülmüş olabileceğini belirten Yusuf Turhan, kuşkulu olarak amcası Yusuf Turhan’ı işaret etmişti.

Canlı yayında anne ve babasının öldürülmüş olabileceğini belirten Yusuf Turhan, kuşkulu olarak amcası Yusuf Turhan’ı işaret etmişti.

CESETLERİ KOKUYA HASSAS POLİS KÖPEĞİ BULDU

Müge Anlı’da konuşan çiftin oğulları Yusuf Turhan’ın sözlerini ihbar kabul eden polis, Mehmet Turhan’ın kardeşi Yusuf ile eşi Nejla ve oğlu Bedirhan Turhan’ı gözaltına aldı.

CESETLERİ KOKUYA HASSAS POLİS KÖPEĞİ BULDU Müge Anlı’da konuşan çiftin oğulları Yusuf Turhan’ın sözlerini ihbar kabul eden polis, Mehmet Turhan’ın kardeşi Yusuf ile eşi Nejla ve oğlu Bedirhan Turhan’ı gözaltına aldı.

Sorgularında ağız biriliği yapmışçasına suçlamaları reddeden Yusuf Turhan ve ailesinin Emmiler mahallesindeki konutunda ise savcılık kararıyla aranma yapıldı. Özel eğitimli polis köpeğinde kullanıldığı aramada köpek, Yusuf Turhan’ın bağ meskeninin bahçesine yeni yaptırdığı tandıra reaksiyon verdi.

TANDIRA GÖMÜP ÜZERİNE BETON ATMIŞLAR

Polis köpeğinin reaksiyon verdiği tandırda hafriyat yapan polis, toprağın altında beton katmanıyla karşılaştı. Betonun kırılmasıyla birlikte Mehmet Turhan ve Firdevs Öztürk çiftinin çuvallara konulmuş cesetlerine ulaşıldı.

TANDIRA GÖMÜP ÜZERİNE BETON ATMIŞLAR Polis köpeğinin reaksiyon verdiği tandırda hafriyat yapan polis, toprağın altında beton katmanıyla karşılaştı. Betonun kırılmasıyla birlikte Mehmet Turhan ve Firdevs Öztürk çiftinin çuvallara konulmuş cesetlerine ulaşıldı.

Sabah’tan Ali Altuntaş’ın haberine nazaran; çiftin öldürüldükten sonra konuldukları tandırın üzerine beton atıldığı ve bu betonun üzerine de yine toprak döşendiği ortaya çıktı. Tandırdan çıkarılan cesetler otopsi için Kayseri Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

BABAM VE AMCAM 3 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ’

Kayseri’de işlediği cürümler nedeniyle cezaevine giren Mehmet Turhan, 18 yıl sonra cezaevinden müsaadeli olarak çıktı. Daha evvel boşandığı lakin birlikte yaşamaya devam ettiği eşi Firdevs Öztürk ile birlikte 19 Mayıs’ta ortadan kaybolan çiftten haber alamayan oğulları Yusuf Turhan ,Müge Anlı ile Tatlı Sert Programına çıkarak yardım istemişti.

BABAM VE AMCAM 3 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ’ Kayseri’de işlediği cürümler nedeniyle cezaevine giren Mehmet Turhan, 18 yıl sonra cezaevinden müsaadeli olarak çıktı. Daha evvel boşandığı lakin birlikte yaşamaya devam ettiği eşi Firdevs Öztürk ile birlikte 19 Mayıs’ta ortadan kaybolan çiftten haber alamayan oğulları Yusuf Turhan ,Müge Anlı ile Tatlı Sert Programına çıkarak yardım istemişti.

Canlı yayında babası ile ilgili dehşete düşüren açıklamalarda bulunan Yusuf Turhan, babasının kız kardeşinin 15 yıllık arkadaşı ile gasp ettiği diğer bir kişiyi de öldürdüğünü ileri sürmüştü.

CANLI YAYINDA AMCASINI İŞARET ETMİŞTİ

Anne ve babasının ‘Alışverişe gidiyoruz’ diyerek meskenden çıktıklarını ve bir daha geri dönmediklerini söyleyen Yusuf Turhan, canlı yayında hayatlarından kaygı ettiğini söylediği anne babasının amcası Yusuf Turhan tarafından öldürülmüş olabileceğini ileri sürmüştü. Babasının cezaevine girmeden evvel bir çok kabahati amcasıyla birlikte işlediğini fakat babasının hatası üzerine alarak mahpusa girdiğini belirten Yusuf Turhan; “Babam cezaevine girmeden evvel amcamla çok büyük işler yapmışlar.

babasının hatası üzerine alarak mahpusa girdiğini belirten Yusuf Turhan; “Babam cezaevine girmeden evvel amcamla çok büyük işler yapmışlar.

Babam kabahati üstlenip cezaevine girmeden evvel tüm malını amcam Yusuf ‘un üzerine yapmış. Babam cezaevindeyken amcam Yusuf meskeni ve yerleri emlakçı aracığıyla sattı. Emlakçı da bizi meskenden çıkardı. Cezaevinden müsaadeli çıkan babam bu duruma çok öfkelendi” dedi.

TEHDİT MEKTUBU YAZDI

Kayseri’de 18 yıl kaldığı cezaevinden müsaadeli çıkan babası Mehmet Turhan’ın amcası ile mal problemi yüzünden tartıştıklarını belirterek; “Babam amcama ben kabahati üstlendim cezaevine girdim. Senin bana yaptığına bak. Malımı mülkümü geri ver dedi. Amcamda bunu kabul etmedi. Bunun üzerine babam amcama bir mektup yazdı. Daha sonra babamla bir ortaya gelen amcam Yusuf, babamdan aldığı malları 30 Mayıs’ta devredeceğine dair anlaşmış.

0 günden sonra annem ve babam kayıp” dedi. Canlı yayında Müge Anlı tarafından okunan mektupta, kayıp Mehmet Turhan’ın, kardeşi Yusuf’a “Sana bir fırsat veriyorum. Ya beni öldür ya da öldürttür. Yüzleştikten sonra seni öldüreceğim. Gururum ve namusum için herkese ibret olsun diye yapacağım. Savcıya sordum vakit aşımı yokmuş. Gidip seni şikayet edeceğim. Beni senin için ceza yattım sen benim çocuklarımı dışarı atıp bana ihanet ettin” dediği öğrenildi. Okunan mektubun akabinde amca Yusuf Turhan ise canlı yayında kendisini savunmuştu.

KARDEŞİNİ GÖSTERİ YAPMAKLA SUÇLAMAŞITI Yeğeni Yusuf Turhan’ın tezleri üzerine Müge Anlı ile tatlı Sert Programına katılan amca Yusuf Turhan, suçlamaları reddederek, kardeşi Mehmet ve yeğeni Yusuf’u gösteri yapmakla suçlamıştı. Yeğeninin “Amca o cinayetleri sende çok âlâ biliyorsun” kelamı üzerine “Mehmet’in emeli Kayseri’de issim yapmak gösteri yapmak.

Pire Mehmet olarak isim yapmak istiyor. Oğluyla birlikte asayım keseyim benden büyük kimse yok demeye çalışıyor. Mehmet hayatı boyunca kabahat işledi. Benim onların ağabeyim ve yengemin kaybolması ile ilgim yok” demişti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA