En Güncel Haberler

Minik Umut elinden düşen ekmeği almak isterken canından oldu

Minik Umut elinden düşen ekmeği almak isterken canından oldu
Bu haber 14 Ekim 2022 - 22:37 'de eklendi ve 239 views kez görüntülendi.

Olay, dün saat 15.45 sıralarında İzmit Alikahya Mahallesi İncirli Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 4 yaşındaki Umut Özsoy, akrabası Beytullah A.’ya ait aracın altında ezildi. Durumu fark eden sürücü, yaralanan Umut’u aracına alarak Kocaeli Devlet Hastanesi’ne götürdü.

Olay, dün saat 15.45 sıralarında İzmit Alikahya Mahallesi İncirli Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 4 yaşındaki Umut Özsoy, akrabası Beytullah A.’ya ait aracın altında ezildi. Durumu fark eden sürücü, yaralanan Umut’u aracına alarak Kocaeli Devlet Hastanesi’ne götürdü

4 yaşındaki çocuk, hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Umut’un sokakta oyun oynarken elindeki ekmeği aracın arka tekerleğinin önüne düşürdüğü, ekmeği almak isterken aracın hareket etmesiyle yaşamını yitirdiği ortaya çıktı. 3 kardeşten biri olan Umut’un bir de ikiz kız kardeşi olduğu öğrenildi. Aracın sürücüsü Beytullah A. polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili inceleme sürüyor.

4 yaşındaki çocuk, hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Umut'un sokakta oyun oynarken elindeki ekmeği aracın arka tekerleğinin önüne düşürdüğü, ekmeği almak isterken aracın hareket etmesiyle yaşamını yitirdiği ortaya çıktı. 3 kardeşten biri olan Umut’un bir de ikiz kız kardeşi olduğu öğrenildi. Aracın sürücüsü Beytullah A. polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili inceleme sürüyor.

ALLAHU TEALA BİZDEN FAZLA SEVİYORMUŞ”

Olayı anlatan acılı dede Mustafa Özsoy, “Aracın sürücüsü gelinimin yeğeni. Ölen çocuk da torunum. Gelinimle yeğeni sokakta konuşuyorlarken Umut da karşıdan karşıya geçmiş. Çocuk, elindeki ekmeği düşürmüş, ekmek arabanın altına girmiş. Umut ekmeği almak için arabanın altına giriyor, şoför ise onu göremiyor. Girdiğinin farkında değil. Kısa bir mesafe çalıştırmış arabayı, çocuk da maalesef öyle gitmiş. Allahu Teala bizden fazla seviyormuş, yapabileceğimiz bir şey yok” diye konuştu.

ALLAHU TEALA BİZDEN FAZLA SEVİYORMUŞ" Olayı anlatan acılı dede Mustafa Özsoy, "Aracın sürücüsü gelinimin yeğeni. Ölen çocuk da torunum. Gelinimle yeğeni sokakta konuşuyorlarken Umut da karşıdan karşıya geçmiş. Çocuk, elindeki ekmeği düşürmüş, ekmek arabanın altına girmiş. Umut ekmeği almak için arabanın altına giriyor, şoför ise onu göremiyor. Girdiğinin farkında değil. Kısa bir mesafe çalıştırmış arabayı, çocuk da maalesef öyle gitmiş. Allahu Teala bizden fazla seviyormuş, yapabileceğimiz bir şey yok" diye konuştu

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA