En Güncel Haberler

Meteoroloji’den son dakika kar uyarısı!

Meteoroloji’den son dakika kar uyarısı!
Bu haber 17 Kasım 2021 - 23:13 'de eklendi ve 286 views kez görüntülendi.

Son dakika haberleri: Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yeni haftanın hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Buna göre; İstanbul, Kocaeli ve Yalova’nın da aralarında olduğu çok sayıda ilde cuma ve cumartesi günü sağanak yağışın etkili olması bekleniyor. Öte yandan Meteoroloji, 4 il için karla karışık yağmur uyarısında bulundu. İşte son dakika haberinin detayları…

Son dakika haberleri: Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yeni haftanın hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Buna göre; İstanbul, Kocaeli ve Yalova'nın da aralarında olduğu çok sayıda ilde cuma ve cumartesi günü sağanak yağışın etkili olması bekleniyor. Öte yandan Meteoroloji, 4 il için karla karışık yağmur uyarısında bulundu. İşte son dakika haberinin detayları...

SON DAKİKA: 31 İLDE SAĞANAK ETKİLİ OLACAK

Meteoroloji tarafından yayınlanan hava durumu tahmin raporuna göre; cuma günü 31 ilde sağanak yağışın etkili olması bekleniyor.

Sağanak beklenen iller şu şekilde:

İstanbul, Yalova, Balıkesir, Bursa, Kütahya, Bilecik, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bolu, Bartın, Karabük, Kastamonu, Sinop, Çorum, Yozgat, Kırşehir, Kayseri, Samsun, Amasya, Tokat, Sivas, Ordu, Giresun, Gümüşhane, Erzincan, Bayburt, Rize, Artvin, Trabzon.

Sağanak beklenen iller şu şekilde: İstanbul, Yalova, Balıkesir, Bursa, Kütahya, Bilecik, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bolu, Bartın, Karabük, Kastamonu, Sinop, Çorum, Yozgat, Kırşehir, Kayseri, Samsun, Amasya, Tokat, Sivas, Ordu, Giresun, Gümüşhane, Erzincan, Bayburt, Rize, Artvin, Trabzon.

KARLA KARIŞIK YAĞMUR UYARISI

Cumartesi günü karla karışık yağmur beklenen iller şu şekilde: Ardahan, Kars, Ağrı, Erzurum.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, İstanbul, Balıkesir, Kocaeli ve Sakarya’nın kuzey, Kırklareli’nin kıyı kesimlerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

İSTANBUL 11°C, 15°C

Parçalı ve çok bulutlu, kuzey çevreleri yerel olmak üzere hafif sağanak yağışlı

KIRKLARELİ 9°C, 13°C

Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimleri yerel olmak üzere hafif sağanak yağışlı

KOCAELİ 9°C, 16°C

Parçalı ve çok bulutlu, kuzey çevreleri bu akşam ve gece saatlerinde yerel olmak üzere hafif sağanak yağışlı

ANADOLU Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

EGE

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis olayı bekleniyor.

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis olayı bekleniyor.

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Sinop çevreleri ile Kastamonu’nun kuzey kesimlerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, kıyı kesimleri ile Tokat ve Artvin çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis olayı bekleniyor

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, güneydoğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İç ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

ANADOLU Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA