En Güncel Haberler

Manavgat’taki yangında kahreden detay! Kardaş çiftinin öldüğü evin kapıları kilitliymiş

Manavgat’taki yangında kahreden detay! Kardaş çiftinin öldüğü evin kapıları kilitliymiş
Bu haber 29 Temmuz 2021 - 21:15 'de eklendi ve 509 views kez görüntülendi.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde 2 gündür devam eden orman yangınında yaşamını yitiren Osman ve Şehri Kardaş çiftinin alevlere Delioğlan mevkiindeki evlerinde yakalandıkları ortaya çıktı. Talihsiz çiftin cansız bedenleri, mutfak ve tuvalette bulundu. Savcılık, yangın sırasında kapıların kilitli olması sebebiyle olayı şüpheli bulup otopsi istedi.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 2 gündür devam eden orman yangınında yaşamını yitiren Osman ve Şehri Kardaş çiftinin alevlere Delioğlan mevkiindeki evlerinde yakalandıkları ortaya çıktı. Talihsiz çiftin cansız bedenleri, mutfak ve tuvalette bulundu. Savcılık, yangın sırasında kapıların kilitli olması sebebiyle olayı şüpheli bulup otopsi istedi.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında hayatını kaybeden Osman ve Şehri Kardaş çifti ile ilgili kahreden bir detay ortaya çıktı. Yangına Delioğlan mevkiindeki evlerinde yakalanan yaşlı çiftin yaşadıkları evlerinin kapılarının kilitli olduğu ortaya çıktı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında hayatını kaybeden Osman ve Şehri Kardaş çifti ile ilgili kahreden bir detay ortaya çıktı. Yangına Delioğlan mevkiindeki evlerinde yakalanan yaşlı çiftin yaşadıkları evlerinin kapılarının kilitli olduğu ortaya çıktı.

BABAM ARADI ‘YETİŞ’ DEDİ, GELEMEDİM”

Osman ve Şehri Kardaş çiftinin oğlulları Deniz Kardaş, DHA’ya açıklamalarda bulundu. Anne ve babasının evlendiklerinden bu yana aynı evde yaşadıklarını ve bu evin onlara mezar olduğunu söyleyen Kardaş, “Babam aradı, ‘Yangın evin etrafını sardı, yetiş’ dedi.

BABAM ARADI 'YETİŞ' DEDİ, GELEMEDİM" Osman ve Şehri Kardaş çiftinin oğlulları Deniz Kardaş, DHA'ya açıklamalarda bulundu. Anne ve babasının evlendiklerinden bu yana aynı evde yaşadıklarını ve bu evin onlara mezar olduğunu söyleyen Kardaş, "Babam aradı, 'Yangın evin etrafını sardı, yetiş' dedi.

Hemen gelmeye çalıştım. Yollar kapalıydı. İtfaiyeyi aradım. Gelemedim. En sonunda gelip baktığımda her yer kül olmuş. Babam ve annem içeride yanmış” dedi.

İKİSİ DE YANARAK CAN VERMİŞ”

Anne ve babasının içeri girmesine anlam veremediğini de anlatan Kardaş, “Koyunları çıkartmaya çalışmışlar. Ağaçlar yanınca korkudan içeri saklanmışlar. Biri mutfağa diğeri ise tuvalete saklanmış. İkisi de orada yanarak can vermiş” diye konuştu.

İKİSİ DE YANARAK CAN VERMİŞ" Anne ve babasının içeri girmesine anlam veremediğini de anlatan Kardaş, "Koyunları çıkartmaya çalışmışlar. Ağaçlar yanınca korkudan içeri saklanmışlar. Biri mutfağa diğeri ise tuvalete saklanmış. İkisi de orada yanarak can vermiş" diye konuştu.

Manavgat Cumhuriyet Savcılığı’nın, evin kapılarının kilitli olmasını şüpheli görünce otopsi istediğini belirten Kardaş, işlemlerin tamamlanmasının ardından anne babasını toprağa vereceklerini söyledi.

Manavgat Cumhuriyet Savcılığı'nın, evin kapılarının kilitli olmasını şüpheli görünce otopsi istediğini belirten Kardaş, işlemlerin tamamlanmasının ardından anne babasını toprağa vereceklerini söyledi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA