En Güncel Haberler

KATİL en yakınından çıktı.

KATİL en yakınından çıktı.
Bu haber 23 Şubat 2021 - 11:36 'de eklendi ve 386 views kez görüntülendi.

Eskişehir’de katledilen Emel-İlkay Tokkal çifti ile oğullarının, Tokkal’ın eski ortağı Mehmet Şerif Boğa tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Acımasız katilin, 4 yaşındaki Doruk’u annesinin kucağında bıçakladığı belirlendi.

Eskişehir’de katledilen Emel-İlkay Tokkal çifti ile oğullarının, Tokkal’ın eski ortağı Mehmet Şerif Boğa tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Acımasız katilin, 4 yaşındaki Doruk’u annesinin kucağında bıçakladığı belirlendi

Eskişehir’de, evlerinde bıçaklanarak öldürülen İlkay ve Emel Tokkal çifti ile 4 yaşındaki oğulları Ali Doruk’ un katili, İlkay Tokkal’ın eski ortağı Mehmet Şerif Boğa (33) çıktı. Pazartesi akşamı saat 21.00 sıralarında eve gelen Mehmet Şerif Boğa’nın önce İlkay Tokkal’ı 7 yerinden bıçakladığı, ardından salona gidip Emel Tokkal ve kucağındaki oğlu Doruk’u 3’er yerinden bıçakladığı belirlendi. Ardından ışıkları kapatıp evden çıkan ve yakındaki bir duraktan taksiye binen Boğa, kameralara takılmamak için yürüme mesafesinde inip, farklı yollardan evine gitti.

Eskişehir'de, evlerinde bıçaklanarak öldürülen İlkay ve Emel Tokkal çifti ile 4 yaşındaki oğulları Ali Doruk' un katili, İlkay Tokkal'ın eski ortağı Mehmet Şerif Boğa (33) çıktı. Pazartesi akşamı saat 21.00 sıralarında eve gelen Mehmet Şerif Boğa'nın önce İlkay Tokkal'ı 7 yerinden bıçakladığı, ardından salona gidip Emel Tokkal ve kucağındaki oğlu Doruk'u 3'er yerinden bıçakladığı belirlendi. Ardından ışıkları kapatıp evden çıkan ve yakındaki bir duraktan taksiye binen Boğa, kameralara takılmamak için yürüme mesafesinde inip, farklı yollardan evine gitti.

Olayın ortaya çıktığı gün, Emel Tokkal’ın İzmir’de üniversite okuyan kızı Beyzanur Kayaalp ailesine ulaşamayınca, katil Mehmet Şerif Boğa’yı aradı. Boğa’da çilingir alarak eve gitti. Ancak çilingir “Polis olmadan kapıyı açamam” deyince, Boğa’nın durumu bildirdiği Beyzanur Kayaalp polisi aradı. Ekipler eve gelip çilingir kapıyı açtığında katliam ortaya çıktı. Timsah gözyaşı döken Boğa ise polisler tarafından önce teselli edildi, ardından da gözaltına alındı. Ayakkabılarında ve çoraplarında kan lekesi tespit edilen Boğa’nın, apartmanın güvenlik kamerasına takılan görüntülerdeki beresi, eldivenleri ve kıyafetleri de kendi apartmanının bodrumunda bulundu.

Olayın ortaya çıktığı gün, Emel Tokkal'ın İzmir'de üniversite okuyan kızı Beyzanur Kayaalp ailesine ulaşamayınca, katil Mehmet Şerif Boğa'yı aradı. Boğa'da çilingir alarak eve gitti. Ancak çilingir "Polis olmadan kapıyı açamam" deyince, Boğa'nın durumu bildirdiği Beyzanur Kayaalp polisi aradı. Ekipler eve gelip çilingir kapıyı açtığında katliam ortaya çıktı. Timsah gözyaşı döken Boğa ise polisler tarafından önce teselli edildi, ardından da gözaltına alındı. Ayakkabılarında ve çoraplarında kan lekesi tespit edilen Boğa'nın, apartmanın güvenlik kamerasına takılan görüntülerdeki beresi, eldivenleri ve kıyafetleri de kendi apartmanının bodrumunda bulundu.

VARLIĞINIZ YETER BANA’
Mehmet Şerif Boğa ve eşi Hediye Boğa’nın 11 Şubat’taki doğum gününü, kendi çocukları ile İlkay-Emel Tokkal çifti ve oğulları Ali Doruk ile birlikte kutladıkları da ortaya çıktı. Fotoğrafın altına “Her şey için teşekkür ederim. Varlığınız yeter bana” yazdığı görülen Boğa’nın silaha meraklı olduğu da belirlendi. Boğa ve aralarında eşinin de bulunduğu 9 zanlı adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Mehmet Şerif Boğa, yeğeni Hakkı Boğa, akrabası Fesih Yiğit ile dayısı Zeki Oğuz tutuklandı. Eşinin de aralarında bulunduğu 5 şüpheli ise serbest bırakıldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA