En Güncel Haberler

Jandarmadaki i’fadesi ortaya çıktı

Jandarmadaki i’fadesi ortaya çıktı
Bu haber 29 Kasım 2021 - 17:28 'de eklendi ve 421 views kez görüntülendi.

MÜSLÜME’NİN ANNESİ HERŞEYİ İTİRAF ETTİ
Müslüme’nin annesinin jandarmadaki ifadesi ortaya çıktı!

Mersin’in Gülnar ilçesinde kaybolduktan 10 gün sonra cansız bedeni bulunan Müslüme Yağal’ın tutuklanan 70 yaşındaki dedesinin, biyolojik babası olduğu ortaya çıktı. Bu gelişme sonrası tüm gözlerin çevrildiği anne ise bu gerçeği bugüne kadar kayındeperinin kendisini öldürmesinden korktuğu için açıklayamadığını söyledi.

ANNE “TECAVÜZE UĞRADIM” DEDİ

Gündeme bomba gibi düşen gelişme sonrası tüm gözlerin çevrildiği Müslüme’nin annesi Sevgi Yağal ise jandarmadaki sorgusunda kayınpederinin tecavüzüne uğradığını öne sürdü.

KENDİSİNİ ÖLDÜRMESİNDEN KORKMUŞ

İfadesinde “Kayınpederim bana tecavüz etti” diyen anne Sevgi Yağal, bu gerçeği bugüne kadar kayındeperinin kendisini öldürmesinden korktuğu için açıklayamadığını söyledi.

Mersin’de cansız bedeni bulunan 3 yaşındaki Müslüme’nin, ölümüyle ilişkili olarak tutuklanan dedesi Hasan Yağal’ın öz kızı olduğu ortaya çıkmıştı. Sabah’ın ulaştığı DNA raporuna göre Müslüme’nin 14 yaşındaki ablasının da biyolojik babasının dede Yağal olduğu öğrenildi.

Müslüme’nin annesi serbest bırakıldıktan sonra Yanışlı Mahallesi’ndeki çadırlarına dönmüş, aile üyeleri ise iddialarla ilgili konuşmak istememişti. Anne Selvi Yağal, “Kayınpederim neden tutuklandı, bilmiyorum” demişti.

Müslüme Yağal, Mersin’in Gürpınar ilçesinde kaybolduktan 10 gün sonra evinden 7 kilometre uzakta cansız bir şekilde bulunmuştu. Müslüme’nin ölümü sonrası aile fertleri gözaltına alınırken, dede Hasan Yağal tutuklanmış, diğerleri ise serbest bırakılmıştı.

DEDE, MÜSLÜME’NİN BABASI ÇIKTI

Sabah’ın haberine göre dede Hasan Yağal’ın DNA’sı Müslüme Yağal ile uyuştu. Dede olarak bilinen Hasan Yağal’ın Müslüme’nin babası olduğu tespit edildi.

Mide bulandıran bir detay daha! Müslüme’nin ardından ablasının da öz babası, dede çıktı

BULUNDUĞUNDA ÜZERİNDE KIYAFETİ YOKMUŞ

Müslüme’nin cansız bedenini bulan çoban Ayşe Bacak “Keçi otlatıyordum, köpekler havlayınca peşlerine gittim. O sırada da kızı buldum. Şalvarı, kıyafetleri ve ayakkabıları başka yerdeydi.” ifadelerini kullanmıştı. Bacak, Müslüme’nin cansız bedeninin olduğu noktayı göstermiş, yörük kızının kıyafetlerini ve ayakkabılarını az ileride başka bir kayanın üzerinde gördüğünü söylemişti.

Mersin'in Gülnar ilçesinde Yörük ailenin en küçük çocukları olan Müslüme'nin kaybının 10. gününde cansız bedeni bulunmuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA