En Güncel Haberler

İTÜ’lü Hamit Egemen’in ölüm nedeni belli oldu: Müge Anlı açıkladı!

İTÜ’lü Hamit Egemen’in ölüm nedeni belli oldu: Müge Anlı açıkladı!
Bu haber 07 Nisan 2022 - 21:22 'de eklendi ve 338 views kez görüntülendi.

Geçtiğimiz hafta sırra kadem basan İTÜ öğrencisi Hamit Egemen’in dün cansız bedenine ulaşıldı. Talihsiz gencin, satın aldığı av tüfeği ile canına kıydığı anlaşıldı. Acı haberi canlı yayında duyuran Müge Anlı ise aileleri uyardı.

Geçtiğimiz hafta sırra kadem basan İTÜ öğrencisi Hamit Egemen'in dün cansız bedenine ulaşıldı. Talihsiz gencin, satın aldığı av tüfeği ile canına kıydığı anlaşıldı. Acı haberi canlı yayında duyuran Müge Anlı ise aileleri uyardı.

Egemen’in ailesi Müge Anlı ile Tatlı Sert’e katıldı. Gözyaşlarına boğulan aile fertleri, evlatlarının bulunması için yardım çağrısı yaptı.

İŞTE HAMİT EGEMEN’İN SON GÖRÜNTÜSÜ

Ekipler ise genç adamı bulmak için çalışma başlattı. Egemen’in 13.36’da yurda giriş yaptığı, saat 14.00 sıralarında yurttan ayrıldığı ve yurdun yakınındaki Belgrad Ormanı’na giriş yaptığı anlaşıldı.

İŞTE HAMİT EGEMEN'İN SON GÖRÜNTÜSÜ Ekipler ise genç adamı bulmak için çalışma başlattı. Egemen'in 13.36'da yurda giriş yaptığı, saat 14.00 sıralarında yurttan ayrıldığı ve yurdun yakınındaki Belgrad Ormanı'na giriş yaptığı anlaşıldı.

Bunun üzerine; Egemen’in kaldığı yurdun çevresinde bulunan ormanda arama yapıldı.Acı haber ise dün alındı. Yurdun yakınındaki ormanda Egemen’in cansız bedenine ulaşıldı.

Hamit Egemen’in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Hamit Egemen'in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

HAMİT EGEMEN AV TÜFEĞİ İLE İNTİHAR ETMİŞ

Müge Anlı ise bugünkü canlı yayında talihsiz gencin av tüfeği ile intihar ettiğini açıkladı. Egemen’in namluyu çenesine dayayıp tetiğe bastığı saptandı.

HAMİT EGEMEN’İN PSİKOLOJİK SIKINTILARI VARDI

Anlı, Hamit Egemen’in geçen yıldan bu yana psikolojik sıkıntılar yaşadığını anlattı. Anlı bu konuda aileleri de uyardı.

HAMİT EGEMEN'İN PSİKOLOJİK SIKINTILARI VARDI Anlı, Hamit Egemen'in geçen yıldan bu yana psikolojik sıkıntılar yaşadığını anlattı. Anlı bu konuda aileleri de uyardı.

Müge anlı Psikolojik sorunları umursamıyoruz. Çocuklarımızın tedavilerini ihmal etmeyelim” ifadelerini kullandı.

HAMİT EGEMEN’İN AİLESİ VE YAKINLARI YIKILDI

Acı haberi alan Egemen Ailesi ise yıkıldı. Öte yandan talihsiz gencin bir arkadaşı ise sosyal medyadan duygu dolu bir paylaşım yaptı. Egemen’in arkadaşı şu ifadeleri kullandı:

HAMİT EGEMEN'İN AİLESİ VE YAKINLARI YIKILDI Acı haberi alan Egemen Ailesi ise yıkıldı. Öte yandan talihsiz gencin bir arkadaşı ise sosyal medyadan duygu dolu bir paylaşım yaptı. Egemen'in arkadaşı şu ifadeleri kullandı:

Yıllarımız hep beraber geçti. Beraber yürüdük, beraber eğlendik, beraber sevindik ama hiç beraber ağlamadık.

Seninleyken her an mutluyduk. Ne birbirimizi üzdük ne kırdık ne de incittik. Çok zeki çocuktun, çok bilgili ve bilinçliydin.

HAMİT EGEMEN TOPRAĞA VERİLDİ

Gelen son dakika bilgisine göre ise Egemen’in cenazesi memleketi Çorum’un Sungurlu ilçesi Muratkolu köyüne götürüldü.

Köy camisinde öğlen kılınan cenaze namazının ardından Hamit Egemen’in cenazesi toprağa verildi.

Köy camisinde öğlen kılınan cenaze namazının ardından Hamit Egemen'in cenazesi toprağa verildi.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA