En Güncel Haberler

Haluk levent dua istedi

Haluk levent dua istedi
Bu haber 08 Ağustos 2021 - 18:53 'de eklendi ve 845 views kez görüntülendi.

AHBAP Derneği’nin kurucusu sanatçı Haluk Levent, 28 Temmuz’dan bu yana Türkiye’nin birçok noktasında başlayan orman y-ngınlarının başladığı günden beri yardım toplamaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün y-ngınlara havadan müdahale için helikopter kiraladıklarını açıklayan,toplumsal olaylara duyarlılığıyla ve yaptığı sosyal yardımlarla bilinen sanatçı Haluk Levent, bu kez kendisi için yardım ve dua istedi.

toplumsal olaylara duyarlılığıyla ve yaptığı sosyal yardımlarla bilinen sanatçı Haluk Levent, bu kez kendisi için yardım ve dua istedi.

VÜCUDUMA YAYILMADAN TEDAVİSİNİ YAPTIRMAK İSTİYORUM

Sosyal medya hesabı Twitter’dan bir paylaşım yapan ünlü sanatçı, kollarında ve ayak diz kapaklarında e-gzama-s-edef benzeri bir sorun olduğunu belirterek, durum vücuduna yayılmadan tedavisini yaptırmak istediğini söyledi.

VÜCUDUMA YAYILMADAN TEDAVİSİNİ YAPTIRMAK İSTİYORUM Sosyal medya hesabı Twitter'dan bir paylaşım yapan ünlü sanatçı, kollarında ve ayak diz kapaklarında e-gzama-s-edef benzeri bir sorun olduğunu belirterek, durum vücuduna yayılmadan tedavisini yaptırmak istediğini söyledi.

HAYDİ ŞİMDİ SIRA SİZDE

Durumun 1 yıldır devam ettiğini ve merhemlerin fayda etmediğini aktaran Levent, takipçilerine “Haydi şimdi sıra sizde yardım edin dua edin. Bulun şu tedaviyi” diye seslendi.

Ünlü sanatçının paylaşımı şu şekilde:

“Şu anda kollarımda ve ayak diz kapaklarımda eg-zama-sedef benzeri bi şey var. Vücuduma yayılmadan tedavisini yaptırmak istiyorum. Bir türlü olmadı. Bi yerlere gittim merhemler fayda etmedi. Hadi şimdi sıra sizde? Yardım edin dua edin Bulun şu tedaviyi. Kaşınıyor yaa. 1 yıldır kaşınıyor mübarek.
 15025 izlenme 08 Ağustos 2021 Reklamlar "Şu anda kollarımda ve ayak diz kapaklarımda eg-zama-sedef benzeri bi şey var. Vücuduma yayılmadan tedavisini yaptırmak istiyorum. Bir türlü olmadı. Bi yerlere gittim merhemler fayda etmedi. Hadi şimdi sıra sizde? Yardım edin dua edin Bulun şu tedaviyi. Kaşınıyor yaa. 1 yıldır kaşınıyor mübarek.
Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA