En Güncel Haberler

Gökyüzünün kırmızı olması kıyamet alameti mi?

Gökyüzünün kırmızı olması kıyamet alameti mi?
Bu haber 10 Mayıs 2022 - 2:59 'de eklendi ve 266 views kez görüntülendi.

Çin’de tüm dünyayı şok eden görüntülerin gelmesi sonrasında vatandaşlar internette araştırmalar yapmaya başladı. Gökyüzünün kırmızı olması kıyamet alameti mi?

Çin'de tüm dünyayı şok eden görüntülerin gelmesi sonrasında vatandaşlar internette araştırmalar yapmaya başladı. Gökyüzünün kırmızı olması kıyamet alameti mi?

Çin’de tüm dünyayı şok eden görüntülerin gelmesi sonrasında vatandaşlar internette araştırmalar yapmaya başladı. Bir bölgenin tamamen kıpkırmızı ile kaplanması sonrasında Çin’in farklı bölgelerinden gelen kırmızı gökyüzü fotoğrafları vatandaşları endişeye düşürdü. Gökyüzünün kırmızı olması ile ilgili Çin hükümeti tarafından herhangi bir açıklama gelmezken vatandaşlar kıyamet alameti olup olmadığını araştırmaya başladı. İşte detaylar Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

Çin'de tüm dünyayı şok eden görüntülerin gelmesi sonrasında vatandaşlar internette araştırmalar yapmaya başladı. Bir bölgenin tamamen kıpkırmızı ile kaplanması sonrasında Çin'in farklı bölgelerinden gelen kırmızı gökyüzü fotoğrafları vatandaşları endişeye düşürdü. Gökyüzünün kırmızı olması ile ilgili Çin hükümeti tarafından herhangi bir açıklama gelmezken vatandaşlar kıyamet alameti olup olmadığını araştırmaya başladı. İşte detaylar Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

Dün akşam saatlerinde Çin’de kaydedilen görüntüler tüm dünyaya hızlı bir şekilde yayıldı. Yaşanan bu gelişmeler sonrasında ise Çin’de gökyüzünün toplamda 50 dakika boyunca kırmızı renkte kaldığı bilgisine ulaşıldı. Gökbilimcilerin yaptığı açıklamalar sonrasında ise gökyüzünün birçok Çin eyaletinde 50 dakikadan daha uzun sürelerde kırmızıya boyandığı iletildi. İnsanlar ise internette “Kırmızı gökyüzü neden olur, kırmızı gökyüzü kıyamet alameti mi” araştırmaları yapmaya başladı.

Dün akşam saatlerinde Çin'de kaydedilen görüntüler tüm dünyaya hızlı bir şekilde yayıldı. Yaşanan bu gelişmeler sonrasında ise Çin'de gökyüzünün toplamda 50 dakika boyunca kırmızı renkte kaldığı bilgisine ulaşıldı. Gökbilimcilerin yaptığı açıklamalar sonrasında ise gökyüzünün birçok Çin eyaletinde 50 dakikadan daha uzun sürelerde kırmızıya boyandığı iletildi. İnsanlar ise internette "Kırmızı gökyüzü neden olur, kırmızı gökyüzü kıyamet alameti mi" araştırmaları yapmaya başladı.

Çin’de vatandaşlar bölge bölge sokaklara dökülerek cep telefonları ve kameralarından bu görüntüleri kaydetti. Görüntülerin tüm dünya basınına düşmesi ile birlikte ise Türkiye’de insanların farklı teorileri gündeme bomba gibi düştü.

KIRMIZI GÖKYÜZÜ KIYAMET ALAMETİ Mİ?

Twitter’da çok fazla konuşulan bu görüntüler sonrasında ise bir kullanıcının paylaştığı o hadisler gündemde büyük etki yarattı. Bu görüntülerin dünyanın doğu bölgesinde yaşanması sonrasında kıyamet alametleri arasında yer aldığı bilgisine ulaşıldı. Bu konu ile ilgili kullanıcılar dini araştırmalara da başlarken dünya genelinde bir panik yaşandı. İşte doğu tarafında bir ateşin görünmesi ile ilgili o hadisler..

Kıyamet Alametleri, Berzenci, s. 166) KIRMIZI GÖKYÜZÜ NEDEN OLUR? Gökyüzünün sıra dışı rengini ülkenin başkenti Pekin’deki kum fırtınasının uzantısı olarak görüyor. Çin dün gece yaptığı ilk açıklamalarda ise bir balıkçı teknesinin yanmasından kaynaklı bu görüntülerin oluşabileceğini açıklamıştı.

İkdiddurer” isimli kitapta Mehdi (as)’ın zuhur alametleri bahsinde geçiyor: Doğuda, semada üç gece görünen büyük bir ateşin çıkması. Mutad (alışılmış) şafak kızıllığı gibi olmayan bir kırmızılığın semada görülüp ufukta yayılması.
(Kitab-ül Burhan Fi Alameti-il Mehdiyy-il Ahir Zaman, s. 32)

Doğudan üç veya yedi gün ardı ardına büyük bir ateş zuhur edecek, gökte karanlık görülecek, gökte alışılmış olan kırmızılığın aksine bambaşka bir kızıllık yayılacak. Yeryüzünün duyup anlayabileceği bir dille nida edilecek.

Kıyamet Alametleri, Berzenci, s. 166)

KIRMIZI GÖKYÜZÜ NEDEN OLUR?

Gökyüzünün sıra dışı rengini ülkenin başkenti Pekin’deki kum fırtınasının uzantısı olarak görüyor.

Çin dün gece yaptığı ilk açıklamalarda ise bir balıkçı teknesinin yanmasından kaynaklı bu görüntülerin oluşabileceğini açıklamıştı.

Kıyamet Alametleri, Berzenci, s. 166) KIRMIZI GÖKYÜZÜ NEDEN OLUR? Gökyüzünün sıra dışı rengini ülkenin başkenti Pekin’deki kum fırtınasının uzantısı olarak görüyor. Çin dün gece yaptığı ilk açıklamalarda ise bir balıkçı teknesinin yanmasından kaynaklı bu görüntülerin oluşabileceğini açıklamıştı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA