En Güncel Haberler

Esra Erol’daki Nilüfer, Mevla ve Salih Kaya üçlü ilişkisinde büyük son

Esra Erol’daki Nilüfer, Mevla ve Salih Kaya üçlü ilişkisinde büyük son
Bu haber 11 Şubat 2021 - 0:36 'de eklendi ve 524 views kez görüntülendi.

Türkiye’yi ekranlara kilitleyen skandal ilişki üçlemesinde ilk defa bugün seyirci rahat bir nefes aldı. Son olarak Esra Erol‘un Mevla’ya ”Boşan” yalvarışları yanıt buldu. Esra Erol’un canlı yayının son dakikalarında Salih ve Mevla Kaya stüdyoya boşanmak için geldi. İşte 10 Şubat 2021 Esra Erol’daki Nilüfer, Mevla ve Salih Kaya çarpık ilişkisinde yaşananlar…

Türkiye'yi ekranlara kilitleyen skandal ilişki üçlemesinde ilk defa bugün seyirci rahat bir nefes aldı. Son olarak Esra Erol'un Mevla'ya ''Boşan'' yalvarışları yanıt buldu. Esra Erol'un canlı yayının son dakikalarında Salih ve Mevla Kaya stüdyoya boşanmak için geldi. İşte 10 Şubat 2021 Esra Erol'daki Nilüfer, Mevla ve Salih Kaya çarpık ilişkisinde yaşananlar...

Esra Erol, boşanma kararı alan Kaya ikilisine bu kararı çok hızlı aldıklarını söyledi. Salih, ”Denedim olmuyor, Mevla ile konuştum anlaştım boşanma kararı aldım” dedi. Salih’in programın izleyicileri Mevla’ya destek verdiği için Kaya’nın Mevla ile barıştığı iddialarına da cevabı vardı. ”Benim amacım bu olsaydı Mevla, bana ilk kez ‘boşanalım’ dediğinde kabul ederdim. Öyle bir düşünceyle buraya çıkmadım” dedi.

Esra Erol, boşanma kararı alan Kaya ikilisine bu kararı çok hızlı aldıklarını söyledi. Salih, ''Denedim olmuyor, Mevla ile konuştum anlaştım boşanma kararı aldım'' dedi. Salih'in programın izleyicileri Mevla'ya destek verdiği için Kaya'nın Mevla ile barıştığı iddialarına da cevabı vardı. ''Benim amacım bu olsaydı Mevla, bana ilk kez 'boşanalım' dediğinde kabul ederdim. Öyle bir düşünceyle buraya çıkmadım'' dedi.

Esra Erol, ”Sizin bir plan program içinde olduğunuz, samimi davranmadığınız düşünülüyor. Sinsi bir plan içinde olduğunuzu seyirci neden düşündü?” diye sordu. Erol’un bu sorusuna Mevla cevap verdi. ”Bu benim yüzümden oldu. Salih’e şans vererek buna ben nedne oldum. Bana sunulan bütün imkanları elimin tersiyle ittim. Hatamdan dönüp Salih ile boşanmak istiyorum dediğimde bu yorumlar ortaya çıktı” dedi.

Salih, resti çekti. ”Ben bu şekilde yaşamak istemiyorum, boşanmak istiyorum’‘ açıklamasını yaptı. ”Mevla bana güvendi ben kendime güvenmiyorum’‘ demesi ise tepki çekti. Mavla ise Salih’in bu sözleri karşısında ”Madem kendine güvenmiyorsun niye beni kandırdın?” dedi. Erol, Mevla’ya ”Seni Salih değil kendin kandırdın’‘ dedi.

Ortaya çıktı ki karısı Mevla ile evine dönen Salih bir gün sonra hemen sapkın ilişkisine dönmüştü. Telefonla aradığı Nilüfer'den istediği yanıtı almış olacak ki pazar günü Mevla'nın karşısına geçip bombayı patlatmış. Salih, Mevla'ya 'Ben çocuklar için evliliği devam ettiririm sandım ama yapamayacağım. Ben boşanmak istiyorum" demiş.

Salih’in geçtiğimiz hafta ”Çocuklarım için özür diliyorum, çocuklarım için barışıyorum” sözleri hatırlatılınca ise stüdyoda gergin anlar yaşandı.

Salih ise yaşanan bu gerginliğin ardından ”Ben çocuklarım için dahi olsa Mevla ile evli kalmak istemiyorum” diyerek sözlerini tekrar etti. Mevla ise ”İstemiyordun niye özür diledin” diyerek bağırdı.

Mevla’nın isyanları karşısında ise Salih, sadece ”Ben bir hata yaptım” demekle yetindi.

Esra Erol, ”Hangi konuda anlaştını?” diye sorduğunda ise Salih, çocukların velaytinin Mevla’da kalacağını söyledi. Salih’e ”Çocuklarınızın ve Mevla’nın nerede yaşayacağına dair bir plan yaptınız mı?” diye srorulunca ise gerçek ortaya çıktı.

Mevla, ”Beni ortada bıraktı” diyerek gözyaşlarına boğuldu. Esra Erol, ikiliye güven oladığını 48 saatte karar değiştirdiklerini hatırlattı. Mevla, ‘‘İki dünya bir araya gelse barışmayız” diyerek son noktayı koydu.

TÜRKİYE'nin konuştuğu Mevla Kaya olayı izleyenlerin başını döndürdü. Esra Erol'un boşanması için yalvardığı Mevla Kaya, cuma günü Salih'in elini tutup onunla evliliğini devam ettireceğini söyleyerek yayını terketmişti. Tam Mevla olayı kapandı derken, salı günü yayında yeni bir bomba patladı. Canlı yayına gelen Mevla Kaya öyle bir açıklama yaptı ki Esra Erol 'Ben senin ipinle kuyuya inmem' diyerek tepki gösterdi. Mevla son kararı, Nilüfer ise gurursuz açıklamaları Esra Erol'un tepesini attırdı. İşte Mevla olayında yaşananlar:

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA