En Güncel Haberler

Esra Erol’da art arda itiraflarıyla stüdyoyu buz kestiren kadın yeni açıklamasıyla herkesi şaşkına çevirdi

Esra Erol’da art arda itiraflarıyla stüdyoyu buz kestiren kadın yeni açıklamasıyla herkesi şaşkına çevirdi
Bu haber 31 Ekim 2022 - 17:51 'de eklendi ve 218 views kez görüntülendi.

Esra Erol’un programına eşini bulmak için çıkan Ayşe İpek isimli kadın ilk kocasını oğlunun öldürdüğünü itiraf ederken yeni açıklamasıyla da herkesi şaşkına çevirdi.

Esra Erol'un programına eşini bulmak için çıkan Ayşe İpek isimli kadın ilk kocasını oğlunun öldürdüğünü itiraf ederken yeni açıklamasıyla da herkesi şaşkına çevirdi.

Esra Erol’da ilk kocasını oğlunun öldürdüğünü itiraf eden Ayşe İpek isimli kadın, yeni açıklamasıyla ağızları açık bıraktı. İlk eşinden boşandıktan sonra 81 yaşındaki kayınpederi ile yaşamaya devam eden İpek, “Kayınpederim maaşını almam için benimle evlenmek istedi ama o iş olmadı” diyerek herkesi şaşırttı.

Ayşe İpek isimli kadın, evden kaçan kocasını bulmak için Esra Erol’un programına çıktı. Ancak canlı yayına gelen ihbarlarda Ayşe İpek’in ilk eşini öldürüldüğü iddia edildi. Programın başında eşinin yaşadığını söyleyen kadın, ihbarlardan sonra “Bir tartışma çıkmış oğlum, babasını öldürmüş” diyerek cinayet itirafında bulundu. Dün yine Esra Erol’un programına çıkan kadın, bu seferde kayınpederiyle ilgili ağızları açık bırakan iddialarda bulundu.

EŞİM BİZİ ÖLDÜRMEYE GELDİ AMA OĞLUM ONU ÖLDÜRDÜ”

Programa çıktığından beri ilk eşinin yaşadığını ileri süren Ayşe İpek, ilk açıklamasında “Eşim gittiği kadınlardan hastalık kapınca tüfekle kendini öldürmüş” dedi.

Gelen ihbarlardan sonra cinayeti itiraf eden kadın, “Oğlum, kayınpederim ve kocam varmış. Bir tartışma olmuş ve oğlum orada babasını öldürmüş” ifadelerini kullandı.

Canlı yayına çıkan kadın, Esra Erol’un cinayetin işlendiği evin fotoğrafını göstermesiyle peş peşe itiraflarda bulundu. Cinayetin işlendiğinde bahçede olduğunu söyleyen Ayşe İpek, “Eşim içtikten sonra gece bizi öldürmek için eve geldi. O akşam o hak etti onu. Tartışma çıktı ve kayınpederim oğluma ‘babanı öldür’ demiş. O da öldürmüş. Daha sonra muhtarı falan aradılar o da geldi” dedi.

Babamın polise verdiği ifade Ayşe'nin hayatını kurtardı. Babam o ifadeyle her şeyin üzerini örttü" ifadelerini kullandı

KAYINPEDERİM BENİMLE NİKAH KIYMAK İSTEDİ”

Esra Erol’un “Kayınpederin seninle evlenmek istedi mi?” sorusu üzerine konuşmaya devam eden Ayşe İpek, şunları söyledi: “Kayınpederim onun maaşını almamı istediği için nikah kıymaya çalıştı ama olmadı. Böyle bir şey olmadı ama boşandıktan sonra 1 sene kayınpederimle beraber yaşadık.

"BABAM VE AYŞE, KARDEŞİMİN ÖLÜMÜNÜ PLANLADI "Öldürülen Özen Bey'i ağabeyi Şeref Bey de görüntülü olarak canlı yayına bağlanarak bildiklerini anlattı. Babasının Ayşe İpek ile cinayet planı yaptığını iddia eden Şeref Bey "Kardeşim Özen'in öldürülmesini babam ve Ayşe birlikte planladı.

“BABAM VE AYŞE, KARDEŞİMİN ÖLÜMÜNÜ PLANLADI

“Öldürülen Özen Bey’i ağabeyi Şeref Bey de görüntülü olarak canlı yayına bağlanarak bildiklerini anlattı. Babasının Ayşe İpek ile cinayet planı yaptığını iddia eden Şeref Bey “Kardeşim Özen’in öldürülmesini babam ve Ayşe birlikte planladı.

Babamın polise verdiği ifade Ayşe’nin hayatını kurtardı. Babam o ifadeyle her şeyin üzerini örttü” ifadelerini kullandı.

Babamın polise verdiği ifade Ayşe'nin hayatını kurtardı. Babam o ifadeyle her şeyin üzerini örttü" ifadelerini kullandı

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA