En Güncel Haberler

Ermenistan’da 5.3 büyüklüğünde deprem! Sınır illerden de hissedildi

Ermenistan’da 5.3 büyüklüğünde deprem! Sınır illerden de hissedildi
Bu haber 13 Şubat 2022 - 22:10 'de eklendi ve 431 views kez görüntülendi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Ermenistan’da 5.3 büyüklüğünde depremin meydana geldiğini, depremin Türkiye-Ermenistan sınırına yakın illerden de hissedildiğini açıkladı.

Ermenistan’ın Shirak kenti yakınlarında saat 21.25’te 5,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

* Ermenistan’da meydana gelen 5,3 büyüklüğündeki deprem sonrası, deprem üssüne en yakın ilçemiz Kars’ın Akyaka ilçesi olup, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz.

Ermenistan’ın Shirak kenti yakınlarında saat 21.25’te 5,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: * Ermenistan’da meydana gelen 5,3 büyüklüğündeki deprem sonrası, deprem üssüne en yakın ilçemiz Kars’ın Akyaka ilçesi olup, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz.

Ermenistan’da meydana gelen 5,3 büyüklüğündeki deprem, bölgeye yakın Kars’ın Akyaka ilçesinde hissedildiErmenistan’da meydana gelen 5,3 büyüklüğündeki deprem, bölgeye yakın Kars’ın Akyaka ilçesinde hissedildi.

Komşuda korkutan deprem! Türkiye’de de hissedildi

Ermenistan’da 5,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Deprem, Iğdır başta olmak üzere Kars, Ardahan ve Ağrı’da da hissedildi.

Ermenistan'da 5,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi Deprem, Iğdır başta olmak üzere Kars, Ardahan ve Ağrı'da da hissedildi

Son dakika: Ermenistan’da korkutan deprem! Büyüklüğü…

Son dakika haberine göre; Ermenistan’da 5,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sınır illerinde de hissedildi. AFAD’dan yapılan açıklamada “Deprem üssüne en yakın ilçemiz Kars’ın Akyaka ilçesi olup, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır.”denildi.

Son dakika: Ermenistan'da korkutan deprem! Büyüklüğü... Son dakika haberine göre; Ermenistan'da 5,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sınır illerinde de hissedildi. AFAD'dan yapılan açıklamada "Deprem üssüne en yakın ilçemiz Kars'ın Akyaka ilçesi olup, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır."denildi.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA