En Güncel Haberler

Deprem oldu. Fena sallandık

Deprem oldu. Fena sallandık
Bu haber 05 Eylül 2021 - 1:43 'de eklendi ve 423 views kez görüntülendi.

Son dakika: Denizli’de 3.8 büyüklüğünde deprem

AFAD’dan alınan son dakika bilgisine göre Denizli’nin Honaz ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

AFAD'dan alınan son dakika bilgisine göre Denizli'nin Honaz ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) sitesinde yer alan bilgiye göre, Denizli’nin Honaz ilçesinde 3,8 büyüklüğünde deprem yaşandı.

Saat 12.18’de gerçekleşen depremin 13,37 kilometre derinlikte olduğu kaydedildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) sitesinde yer alan bilgiye göre, Denizli'nin Honaz ilçesinde 3,8 büyüklüğünde deprem yaşandı. Saat 12.18'de gerçekleşen depremin 13,37 kilometre derinlikte olduğu kaydedildi.

Denizli’de merkez üssü Honaz ilçesine bağlı Kocabaş Mahallesi olan 3.8 büyüklüğünde orta şiddetli bir deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgilere göre, saat 12.18’de merkez üssü Honaz ilçesine bağlı Kocabaş Mahallesi olan 3.8 büyüklüğünde orta şiddetli bir deprem meydana geldi.

Kısa süreli korku ve paniğe neden olan depremde herhangi bir hasar ve can kaybının olmadığı bildirildi.

Denizli’de merkez üssü Honaz ilçesine bağlı Kocabaş Mahallesi olan 3.8 büyüklüğünde orta şiddetli bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgilere göre, saat 12.18’de merkez üssü Honaz ilçesine bağlı Kocabaş Mahallesi olan 3.8 büyüklüğünde orta şiddetli bir deprem meydana geldi. Kısa süreli korku ve paniğe neden olan depremde herhangi bir hasar ve can kaybının olmadığı bildirildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA