En Güncel Haberler

Çok sayıda gemi personeli alınacak: Aylık 18 bin 500 lira maaş verilecek!

Çok sayıda gemi personeli alınacak: Aylık 18 bin 500 lira maaş verilecek!
Bu haber 11 Ocak 2022 - 13:32 'de eklendi ve 316 views kez görüntülendi.

Denizcilik sektöründe alım yapılacak alanlar için aracı olan Taranto Denizcilik tarafından yayımlanan ilan kapsamında Türkiye genelinde vasıflı veya vasıfsız çok sayıda denizcilik şirketine alım yapılacak. Tecrübe durumuna bakılmaksızın yapılacak alımlara başvuracak kişilerin sicillerinin temiz olması ve en az ilköğretim mezunu olmaları yeterli olacak. Turistik yatlarda çalışacak olan personellere aylık en az 9 bin lira, en fazla ise 18 bin 500 lira maaş verilecek. İşte detaylar…

Çok sayıda gemi personeli alınacak: Aylık 18 bin 500 lira maaş verilecek!

Gemi Personeli Başvuru Şartları

Taranto Denizcilik tarafından yayımlanan ilanda adaylardan belirli kriterleri karşılamaları talep ediliyor. Başvuracak kişilerde aranan kriterler şu şekilde:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olunması,
  • En az ilköğretim diplomasına sahip olunması,
  • Sağlık veya kişisel sebeplerle seyahat edilmesine herhangi bir engel olmaması,
  • Sağlık kuruluşlarından yapılacak mesleğe ilişkin herhangi bir sağlık sorunun olunmadığına dair sağlık raporu,
  • En az 17 yaşında en fazla ise 65 yaşında olunması,
  • Kariyer hedefi olarak denizciliğin belirlenmiş olması,

Adaylardan uzun süreli çalışmaları talep edilecek. Bu sebeple kariyer hedefi olarak denizcilik sektörünün belirlenmiş olması en önemli kriter olarak belirtiliyor. Nitekim başvuracak adaylar 6 ay ile 12 ay arasında seyahat edecekler. Bu sebeple başvuracak kişilerin kısa süreyle işi yapmaları mümkün olmayacak.

Çok sayıda gemi personeli alınacak: Aylık 18 bin 500 lira maaş verilecek!

Çok Sayıda İmkan Sağlanacak

Paylaşılan ilanda adayların uzun süreli çalışacakları için maaşla birlikte çok sayıda imkan sağlanacağını da aktarıldı. Buna göre adaylara 9 bin lira ile 18 bin 500 lira arasında maaş verilecek. İlave olarak mesai, ikramiye, SSK, prim ve gidilecek her sefer başına ek prim verilecek. Çalışacak personellere kalacak yer ayarlanacak ve yemek ücretleri de karşılanacak. Her 6 ayda bir maaşlarına bir maaş değerinde daha ek ikramiye verilecek.

Nasıl Başvurulabilir?

Adaylar şirketin müşteri temsilcilerine ulaşım sağlayarak başvuruda bulunabilecek. Ancak başvurular hafta içi sabah 9 ile akşam 7 arasında, hafta sonu ise sadece cumartesi günü aynı saatler arasında yapılabilecek. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar aşağıda vereceğim adresinden arama yaparak müşteri temsilcileriyle görüşme sağlayabilir.

Çok sayıda gemi personeli alınacak: Aylık 18 bin 500 lira maaş verilecek!

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA