En Güncel Haberler

Canan Ergüder’den acı haber! Meme kanserine yakalandı!

Canan Ergüder’den acı haber! Meme kanserine yakalandı!
Bu haber 06 Nisan 2021 - 18:00 'de eklendi ve 476 views kez görüntülendi.

Ekranların sevilen isimlerinden biri olan ve şu anda Star TV’de yayımlanan Menajerimi ara dizisinde önemli bir karaktere hayat veren Canan Ergüder’den acı haber geldi. Gelen son dakika haberine göre ünlü oyuncunun meme kanserine yakalandığı ve bu sebeple de diziden ayrılma kararı aldığı öğrenildi.

yakalandı43 yaşındaki ünlü oyuncu Canan Ergüder, meme kanserine yakalandığını açıkladı. Sağlık durumuyla ilgili konuşan Ergüder, "Yaklaşık 1.5 ay önce bana meme kanseri teşhisi konuldu. Bu inişli çıkışlı bir süreç olacak ama moralimi yüksek tutuyorum. Merak etmeyin, iyileşeceğim" ifadelerini kullandı

Meme kanserine yakalanan ünlü oyuncunun yakın zamanda kemoterapi görmeye başlayacağı ifade edildi. 1 çocuk annesi Ergüder rahatsızlığından dolayı diziden ayrılacak.

MEME KANSERİ TEŞHİSİ KONULDU

Star TV ekranlarının sevilen ve izleyenleri ekranlara kilitleyen dizilerinden olan Menajerimi Ara dizisi oyuncusundan kötü haber geldi. Dizide “Feris” karakterine hayat veren Canan Ergüder’e meme kanseri teşhisi konuldu.

ERKEN TANI SAYESİNDE KEMOTERAPİYE BAŞLAYACAK

Erken tanı sayesinde hemen tedaviye başlanan 1 çocuk annesi Canan Ergüder’in sağlık durumunun ve moralinin iyi olduğu ifade edildi. Yakın zamanda kemoterapiye başlayacak olan Canan Ergüder’e oyuncu eşi Kenan Ece ve ailesi destek veriyor.

MEME KANSERİ TEŞHİSİ KONULDU Star TV ekranlarının sevilen ve izleyenleri ekranlara kilitleyen dizilerinden olan Menajerimi Ara dizisi oyuncusundan kötü haber geldi. Dizide “Feris” karakterine hayat veren Canan Ergüder’e meme kanseri teşhisi konuldu. ERKEN TANI SAYESİNDE KEMOTERAPİYE BAŞLAYACAK Erken tanı sayesinde hemen tedaviye başlanan 1 çocuk annesi Canan Ergüder’in sağlık durumunun ve moralinin iyi olduğu ifade edildi. Yakın zamanda kemoterapiye başlayacak olan Canan Ergüder’e oyuncu eşi Kenan Ece ve ailesi destek veriyor.

PAYLAŞIM YAPMADI

Ünlü oyuncunun bu sebeple Menajerimi Ara dizisinden ayrılmak için izin istediği ve çekimleri bıraktığı belirtildi. Ergüder, konuyla ilgili herhangi bir paylaşım da yapmadı.

PAYLAŞIM YAPMADI Ünlü oyuncunun bu sebeple Menajerimi Ara dizisinden ayrılmak için izin istediği ve çekimleri bıraktığı belirtildi. Ergüder, konuyla ilgili herhangi bir paylaşım da yapmadı.

Canan Ergüder’e destek mesajları

43 yaşındaki Canan Ergüder, meme kanserine yakalandığını açıkladı. Sağlık durumuyla ilgili konuşan oyuncu, “Bu inişli çıkışlı bir süreç olacak ama moralimi yüksek tutuyorum. Merak etmeyin, iyileşeceğim” ifadelerini kullandı. Bu sözlerinin ardından Ergüder’e destek mesajları geldi

2017 yılında kendisi gibi oyuncu olan Kenan Ece ile nikah masasına oturan ve Demir adında bir oğlu bulunan Canan Ergüder, meme kanserine yakalandı.

Ergüder, üzücü haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu

yakalandı43 yaşındaki ünlü oyuncu Canan Ergüder, meme kanserine yakalandığını açıkladı. Sağlık durumuyla ilgili konuşan Ergüder, "Yaklaşık 1.5 ay önce bana meme kanseri teşhisi konuldu. Bu inişli çıkışlı bir süreç olacak ama moralimi yüksek tutuyorum. Merak etmeyin, iyileşeceğim" ifadelerini kullandı

43 yaşındaki ünlü oyuncu Canan Ergüder, meme kanserine yakalandığını açıkladı. Sağlık durumuyla ilgili konuşan Ergüder, “Yaklaşık 1.5 ay önce bana meme kanseri teşhisi konuldu. Bu inişli çıkışlı bir süreç olacak ama moralimi yüksek tutuyorum. Merak etmeyin, iyileşeceğim” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA