En Güncel Haberler

BİR SEZEN AKSU YORUMU DA NİHAT HATİPOĞLU’NDAN GELDİ

BİR SEZEN AKSU YORUMU DA NİHAT HATİPOĞLU’NDAN GELDİ
Bu haber 20 Ocak 2022 - 1:47 'de eklendi ve 299 views kez görüntülendi.

Sezen Aksu’nun şarkısında geçen “Selam söyleyin o cahil Adem ile Havva’ya” sözleri dini değerleri aşağıladığı iddiasıyla kimi isimler tarafından tepki çekerken, kimileri de ünlü şarkıcıya destek vermişti. Şarkının sözleri tartışılmaya devam ederken bir yorum da Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’ndan geldi.

BİR SEZEN AKSU YORUMU DA NİHAT HATİPOĞLU’NDAN GELDİ

Hatipoğlu, “Dilerim bu hatadan dönülüp herkesi rahatlatacak bir açıklama yapılır. Ülkemiz zaten yeterince kutuplaştırılıyor. Din ve inanç tartışmalardan uzak tutulmalıdır” dedi.Ünlü sanatçı Sezen Aksu, Şahane Bir Şey Yaşamak adlı şarkısında söylediği “Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem’e” cümlesi nedeniyle, ülke gündemine oturdu. Dikkat çeken şarkı sözleriyle ilgili tartışmalar sürerken, bir yorum da Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’ndan geldi.

HATİPOĞLU: HZ. ADEM İLE HAVVA İNSALIĞIN ORTAK KUTSALIDIRSosyal medya üzerinden Sezen Aksu’nun şarkı sözlerini yorumlayan Hatipoğlu, “Hz. Adem meleklerin secde ettiği, Allah’ın bütün isim ve ilimleri öğrettiği bütün insanlığın babası, ilk insan ve ilk Peygamberdir. Hz. Havva da insanlığın annesidir. Hz.Adem ile Havva bütün dinlerin ve insanlığın ortak kutsalıdır” ifadelerini kullandı.

ÜLKEMİZ YETERİNCE KUTUPLAŞTIRILIYOR”Hatipoğlu açıklamasına şu sözlerle devam etti; ”Onlara yönelik her çirkin ifade sahibini küçültür ve her insanı da rahatsız eder. Etmelidir de. Dilerim bu hatadan dönülüp herkesi rahatlatacak bir açıklama yapılır. Ülkemiz zaten yeterince kutuplaştırılıyor. Din ve inanç tartışmalardan uzak tutulmalıdır.”

BİR SEZEN AKSU YORUMU DA NİHAT HATİPOĞLU’NDAN GELDİ

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA