En Güncel Haberler

Annesinin elinden kayarak sele kapılan torununu bekliyor. Bu Acıya yürek dayanmaz

Annesinin elinden kayarak sele kapılan torununu bekliyor. Bu Acıya yürek dayanmaz
Bu haber 13 Ağustos 2021 - 18:16 'de eklendi ve 469 views kez görüntülendi.

Kastamonu selin yuttuğu çocuklarına ağlıyor. 5 yaşındaki Emre’nin anneannesi, annesinin elinden kayan Emre’yi beklerken, 12 yaşındaki kayıp ikizler Ecrin ve Hilal’den henüz bir haber yok.

Annesinin elinden kayarak sele kapılan torununu bekliyor

Elinden kayan yavrusunun acısını yaşayan Emre’nin annesi  “Buzdolabının bana çarpmasıyla yavrum elimden kaydı. Eşyaların altına kaldı. Kurtaramadım onu. Daldım daldım yavrumu kurtaramadım” diyerek ağlarken, ikizlerini yitiren anne ise ” Her şeyi gördü gözlerim” diyerek feryad etti.

Tayini çıktığı için 20 gün önce Şanlıurfa’dan Kastamonu’nun Bozkurt ilçesine gelen polis memurunun 5 yaşındaki oğlu Emre, evlerini su basması sebebiyle kayboldu. Diğer torunu kucağında, gözyaşlarıyla Emre’yi bekleyen anneanne ise “Bir umut bekliyorum. Hem de torunumla bekliyorum, belki ağabeyinin kokusunu alır” dedi.

5 yaşındaki Emre'nin anneannesi

Geleli 20 gün olmuştu

Tayini çıktığı için 20 gün önce Şanlıurfa’dan Bozkurt ilçesine polis memuru Özgür Bulut’un ailesiyle yaşadığı evi de sel sebebiyle su bastı. Sel sırasında evde bulunan Özgür Bulut’un eşi Ümmü Gülsüm, 3 çocuğu ve annesi de, eve birden gelen su ile neye uğradıklarını şaşırdı. Su dolu evin içinde çocuklarını kurtarmaya çalışan Ümmü Gülsüm Bulut ise 2 çocuğunu sudan çıkarırken, 5 yaşındaki oğlu Kudret Emre Bulut’u çıkaramadı. Suyun içinde dalan anne, buzdolabının kendisine çarpmasıyla Emre’yi kurtaramadı.

5 yaşındaki Emre'nin anneannesi

Buzdolabının bana çarpmasıyla yavrum elimden kaydı”

Kaybolan Emre Bulut için arama çalışmaları başlatılırken, ailenin ise acı bekleyişi sürüyor. Ayakta durmakta bile zorlanan anne Bulut, “Camlar üzerimize patladı. Ağaçlar, araba, eşyalar devrildi. Buzdolabının bana çarpmasıyla yavrum elimden kaydı. Eşyaların altına kaldı. Kurtaramadım onu. Daldım daldım yavrumu kurtaramadım. Dua edin yavrumu bulalım. Ölü ya da diri yavrumu istiyorum” dedi.

“Belki ağabeyinin kokusunu alır”

Torunun kayıp ihbarını alır almaz Adıyaman’dan Kastamonu’ya gelen anneanne Zekiye Ekici ise kucağına aldığı diğer torunu ile sahilde Emre’den gelecek iyi bir haberi bekliyor. Sahilde ekiplerin arama çalışmalarını izleyen gözü yaşlı anneanne, “5 yaşındaki torunum yok. Sel sularına kapıldı. Damadım 20 gün önce Bozkurt’a göreve geldi. Ev kuruyorlardı. Yeni göreve gelmişti. Ben burada yoktum, biz gece geldik. Yaşadıkları binada su 4. kata kadar çıkmış. Odalar su dolmuş, kızım diğer torunumu çıkarmış, sonra kayınvalidesine vermiş. Sonra tekrar suya dalmış diğer torunumu çıkarmaya çalışmış ama buzdolabı üstüne devrilmiş. Bekliyorum, inşallah gelecek. Çıkarın onu. Bir umut belki biri bir şey söyler diye bekliyorum. ‘Bulduk’ derler diye bekliyorum. Hem de torunumla bekliyorum belki ağabeyinin kokusunu alır” ifadelerini kullandı.

5 yaşındaki Emre'nin anneannesi

12 yaşındaki ikiz kızlar yaz tatili için gelmişlerdi 

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde selin yıktığı 8 katlı Ölçer Apartmanı’nda aynı aileden 2’si çocuk 4 kişi selde kaybolmuştu. Yaz tatili için ilçeye gelen ikizler Ecrin ve İclal Yücel ile babaanneleri Ayşe Remziye Yücel ve dedeleri Nadir Yücel için apartmanın önünde bekleyen ikizlerin annesi, “Her şeyleri gördü gözlerim. Hiçbir şeyler yapamadık. Bize ‘Arabaları yükseğe çıkarın’ dediler, ‘Evlatlarınızı kurtarın’ demediler. 5 dakika içinde ben onların hepsini alırdım” diyerek gözyaşı döktü.

12 yaşındaki ikiz kızlar yaz tatili için gelmişlerdi 

Selin vurduğu Bozkurt ilçesinde Ezine Çayı kenarındaki 8 katlı Ölçer Apartmanı yıkıldı. Yaz tatili için anneleri Arzu Yücel ile İstanbul’dan gelen 12 yaşındaki ikizler Ecrin ve İclal Yücel de babaanneleri Ayşe Remziye Yücel ve dedeleri Nadir Yücel ile birlikte binanın çökmesiyle sel sularında kayboldu.

12 yaşındaki ikiz kızlar yaz tatili için gelmişlerdi 

Kastamonu’ya tatile gelmişlerdi! 12 yaşındaki ikizler Ecrin ile İclal aranıyor

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde tatil için gelen 12 yaşındaki ikizler Ecrin ile İclal Yücel ve babaanneleri Ayşe Remziye Yücel ve dedeleri Nadir Yücel, kaldıkları binanın çökmesi sonucu sel sularında kayboldu.

Kastamonu'ya tatile gelmişlerdi! 12 yaşındaki ikizler Ecrin ile İclal aranıyorKastamonu'nun Bozkurt ilçesinde tatil için gelen 12 yaşındaki ikizler Ecrin ile İclal Yücel ve babaanneleri Ayşe Remziye Yücel ve dedeleri Nadir Yücel, kaldıkları binanın çökmesi sonucu sel sularında kayboldu.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA