En Güncel Haberler

Ağrı’da korkunç kaza! Baba ocağına dönerken, hamile eşi ve 2 çocuğuyla hayatını kaybetti

Ağrı’da korkunç kaza! Baba ocağına dönerken, hamile eşi ve 2 çocuğuyla hayatını kaybetti
Bu haber 17 Nisan 2022 - 20:29 'de eklendi ve 263 views kez görüntülendi.

Ağrı’da şarampole yuvarlanan kamyonda baba Bahattin Özkaya, 8 aylık hamile olan eşi Leyla (25) ve çocukları Baran (7) ile Menessa (4) hayatını kaybetti. Kamyon sürücüsü Mustafa Uluçay ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Kaza sonrası acı detaylar ortaya çıkarken Bahattin Özkaya’nın 1 yıl inşaatlarda çalıştığı ve memleketi Ağrı’nın Tutak ilçesine bağlı Dikbüyük köyüne dönmek için araç kiraladığı öğrenildi.

Ağrı'da şarampole yuvarlanan kamyonda baba Bahattin Özkaya, 8 aylık hamile olan eşi Leyla (25) ve çocukları Baran (7) ile Menessa (4) hayatını kaybetti. Kamyon sürücüsü Mustafa Uluçay ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Kaza sonrası acı detaylar ortaya çıkarken Bahattin Özkaya'nın 1 yıl inşaatlarda çalıştığı ve memleketi Ağrı'nın Tutak ilçesine bağlı Dikbüyük köyüne dönmek için araç kiraladığı öğrenildi.

Erzurum Ağrı kara yolu Eleşkirt ilçesi Çiftepınar köyü yakınlarında meydana gelen kazada, Mustafa Uluçay’ın kullandığı ev eşyası yüklü 25 ABJ 186 plakalı kamyon şarampole yuvarlandı. Kamyon, ağaçlara çarparak durdu.

Kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, jandarma, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan anne, baba ve 2 çocuğun kaza yerinde öldüğü belirlendi. Sürücü Mustafa Uluçay da yaralı olarak kaldırıldığı Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, jandarma, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan anne, baba ve 2 çocuğun kaza yerinde öldüğü belirlendi. Sürücü Mustafa Uluçay da yaralı olarak kaldırıldığı Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

BABA OCAĞINA DÖNERKEN, HAMİLE EŞİ VE 2 ÇOCUĞUYLA ÖLDÜ

Artvin’in Hopa ilçesinde 1 yıl inşaatlarda çalışan Bahattin Özkaya (34), memleketi Ağrı’nın Tutak ilçesine bağlı Dikbüyük köyüne dönmeye karar verdi. Özkaya, dün kiraladığı kamyona eşyasını yükledikten sonra eşi ve çocukları ile binerek baba ocağına doğru yola çıktı.

Mustafa Uluçay (46), idaresindeki 25 ABJ 186 plakalı kamyon dün gece 03.00 sıralarında Erzurum-Ağrı kara yolu Eleşkirt ilçesi Çiftepınar köyü yakınlarında şarampole yuvarlandı. Kamyon, yol kenarındaki ağaçlara çarparak durdu. Kazada, Bahattin Özkaya 8 aylık hamile olan eşi Leyla (25) ve çocukları Baran (7) ile Menessa (4) yaşamını yitirdi.

Kamyon sürücüsü Mustafa Uluçay da ağır yaralı olarak kaldırıldığı Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kamyon sürücüsü Mustafa Uluçay da ağır yaralı olarak kaldırıldığı Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Acı haber üzerine Özkaya ailesinin yakınları cenazelerin bulunduğu Ağrı’nın Eleşkirt ilçesindeki Devlet Hastanesi’ne gitti. Ölen yakınlarının ardından ağıtlar yakan akrabaları güçlükle sakinleştirildi. Eleşkirt Devlet Hastanesi morgunda cenazeleri yıkanan Özkaya ailesi defnedilmek üzere Dikbüyük köyüne götürüldü. Aile buruda kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında yan yana açılan 4 mezara defnedildi.

Acı haber üzerine Özkaya ailesinin yakınları cenazelerin bulunduğu Ağrı'nın Eleşkirt ilçesindeki Devlet Hastanesi'ne gitti. Ölen yakınlarının ardından ağıtlar yakan akrabaları güçlükle sakinleştirildi. Eleşkirt Devlet Hastanesi morgunda cenazeleri yıkanan Özkaya ailesi defnedilmek üzere Dikbüyük köyüne götürüldü. Aile buruda kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında yan yana açılan 4 mezara defnedildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA