En Güncel Haberler

14 Mart) okullar tatil mi? Pazartesi hangi illerde okul yok? Valilik açıklamaları geliyor…

14 Mart) okullar tatil mi? Pazartesi hangi illerde okul yok? Valilik açıklamaları geliyor…
Bu haber 13 Mart 2022 - 20:28 'de eklendi ve 228 views kez görüntülendi.

Valilik açıklamaları peş peşe gelmeyi sürdürüyor. Ülkeyi etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle illerde eğitime de kar arası verilmişti. 14 Mart Pazartesi günü okulların akıbeti milyonlarca öğrencinin gündeminde. İşte, okulların son durumu…

OKULLAR TATİL Mİ 14 MART?

Pazartesi günü tatil olan iller arasında Giresun yer alıyor. İlerleyen saatlerde Valilik açıklamaları geldikçe haberimizde yer alacak.

İstanbul için Vali Ali Yerlikaya “Kıymetli Hemşerilerim; Meteoroloji Bölge Müdürlüğünün son verilerine göre, İstanbul’da turuncu alarm kalktı. Yarın il geneli; 00.00-09.00 az bulutlu ve açık; 09.00-12.00 parçalı bulutlu geçecek.” açıklamasında bulundu. Fahat henüz okullara dair açıklama gelmedi.

Valilik açıklamaları peş peşe gelmeyi sürdürüyor. Ülkeyi etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle illerde eğitime de kar arası verilmişti. 14 Mart Pazartesi günü okulların akıbeti milyonlarca öğrencinin gündeminde. İşte, okulların son durumu... OKULLAR TATİL Mİ 14 MART? Pazartesi günü tatil olan iller arasında Giresun yer alıyor. İlerleyen saatlerde Valilik açıklamaları geldikçe haberimizde yer alacak. İstanbul için Vali Ali Yerlikaya "Kıymetli Hemşerilerim; Meteoroloji Bölge Müdürlüğünün son verilerine göre, İstanbul'da turuncu alarm kalktı. Yarın il geneli; 00.00-09.00 az bulutlu ve açık; 09.00-12.00 parçalı bulutlu geçecek." açıklamasında bulundu. Fahat henüz okullara dair açıklama gelmedi

Giresun

Giresun Valiliği’nden 14 Mart açıklaması yapıldı: ”İlimizde yaşanan yoğun kar yağışı, olumsuz hava koşulları ve buzlanma nedeniyle Meteorolojiden yapılan uyarılar da dikkate alınarak, ilimiz genelinde 14 Mart Pazartesi günü, resmi ve özel tüm örgün ve yaygın eğitim kurumlarında, özel öğretim kurslarında ve özel rehabilitasyon merkezlerinde eğitim öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir.”

Bitlis

Bitlis’te olumsuz hava koşulları ve kar yağışı nedeniyle okullar Pazartesi günü tatil edildi.

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, “Olumsuz hava şartları ve ulaşımda yaşanabilecek aksaklıklar sebebiyle, Bitlis merkez ve merkeze bağlı köy ve beldelerde; her tür resmi ve özel okullarımızda 14 Mart Pazartesi günü eğitim ve öğretim faaliyetlerine 1 gün ara verilmiştir” denildi.

Rize

Rize’de Cuma günü öğle saatlerinde başlayan kar yağışı şiddetini sürdürmeye devam ediyor. Ulaşımı olumsuz etkileyen kar yağışı nedeniyle pazartesi günü için de eğitime bir gün ara verildi. Rize Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “İlimizde devam eden kar yağışı ve buna bağlı riskler değerlendirilerek, ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı tehlikesi nedeniyle; ilimiz genelinde tüm resmi ve özel temel eğitim ve ortaöğretim kurumları, halk eğitim merkezleri, özel öğretim kursları, motorlu taşıt sürücü kursları, çeşitli kurslar, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, resmi okullardaki destekleme ve yetiştirme kursları ile özel okullardaki takviye kurslarında eğitim öğretim faaliyetlerine 14 Mart 2022 Pazartesi günü 1 gün süreyle ara verilmesine karar verilmiştir. Bu süre zarfında engelli ve hamile kamu çalışanlarımız da idari izinli sayılacaklardır” ifadelerine yer verildi.

Rize Rize’de Cuma günü öğle saatlerinde başlayan kar yağışı şiddetini sürdürmeye devam ediyor. Ulaşımı olumsuz etkileyen kar yağışı nedeniyle pazartesi günü için de eğitime bir gün ara verildi. Rize Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “İlimizde devam eden kar yağışı ve buna bağlı riskler değerlendirilerek, ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı tehlikesi nedeniyle; ilimiz genelinde tüm resmi ve özel temel eğitim ve ortaöğretim kurumları, halk eğitim merkezleri, özel öğretim kursları, motorlu taşıt sürücü kursları, çeşitli kurslar, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, resmi okullardaki destekleme ve yetiştirme kursları ile özel okullardaki takviye kurslarında eğitim öğretim faaliyetlerine 14 Mart 2022 Pazartesi günü 1 gün süreyle ara verilmesine karar verilmiştir. Bu süre zarfında engelli ve hamile kamu çalışanlarımız da idari izinli sayılacaklardır” ifadelerine yer verildi.

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA