En Güncel Haberler

1-2-3 çocuğu olan ailelere 1.650 TL para yardımı PTT’den şipşak alınıyor

1-2-3 çocuğu olan ailelere 1.650 TL para yardımı PTT’den şipşak alınıyor
Bu haber 05 Ekim 2022 - 22:47 'de eklendi ve 337 views kez görüntülendi.

Ödemeden yararlanmak isteyen kişilerin e-Devlet ya da şahsen başvuru yöntemini seçmesi isteniyor. Sonuçlar açıklandığı an ödemeler hesaplara geçiyor. 1-2-3 çocuğu olan ailelere para yardımı! PTT hesaplara şipşak 1.650 TL ödüyor. Devletin yaptığı destek ödemeleri arasında Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemeleri bulunmaktadır.

Ödemeden yararlanmak isteyen kişilerin e-Devlet ya da şahsen başvuru yöntemini seçmesi isteniyor. Sonuçlar açıklandığı an ödemeler hesaplara geçiyor. 1-2-3 çocuğu olan ailelere para yardımı! PTT hesaplara şipşak 1.650 TL ödüyor. Devletin yaptığı destek ödemeleri arasında Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemeleri bulunmaktadır

Devlet ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yaptığı ödemelerin kapsamını geçtiğimiz günlerde genişletti. Başvuru yapacak olanlar için ise kapsamlı bilgi aktarıldı. e-Devlet üzerinden kolaylıkla yapılan başvurular hakkında tüm bilgileri yazımızda bulabilirsiniz.

1630 TL DEVREYE ALINDI

Bu destek ödemesiyle ailelere 1.630 TL tutarında ödeme yapılıyor ve 2023 yılı itibariyle ödeme tutarı da artacak.

YILDA 2 KEZ ŞARTI VAR

Geçici ekonomik destek kapsamında olan bu ödeme yılda iki defa olmak üzere nakdi yapılmaktadır.

BAŞVURULAR E-DEVLET’TEN…

Mevcut ödemeden yararlanmak isteyen kişilerin e-Devlet ya da şahsen başvuru yöntemini seçebiliyor.

YENİ ÖDEMELER BAŞLADI

Devlet ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yaptığı ödemelerin kapsamını geçtiğimiz günlerde genişletti.

BAŞVURULAR E-DEVLET’TEN… Mevcut ödemeden yararlanmak isteyen kişilerin e-Devlet ya da şahsen başvuru yöntemini seçebiliyor. YENİ ÖDEMELER BAŞLADI Devlet ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yaptığı ödemelerin kapsamını geçtiğimiz günlerde genişletti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA