En Güncel Haberler

Sigara fiyatları 2021: Sigara zammı ne kadar oldu?

Sigara fiyatları 2021: Sigara zammı ne kadar oldu?
Bu haber 02 Nisan 2021 - 1:02 'de eklendi ve 435 views kez görüntülendi.

Sigara fiyatları merak edilen konu oldu. Sigara fiyatlarına yeni zam mı geldi? Sigara fiyatları ne kadar oldu? İşte merak edilenlerin yanıtları…

Sigara fiyatları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Geçtiğimiz aylarda Resmi Gazete’de duyurulan kararla, sigarada ÖTV ve maktu vergi oranları yeniden düzenlenmişti. 1 Nisan itibarıyla birçok tütün markasına zam geleceği iddia edildi. Yeni fiyat listesi sosyal medyada da merak konusu oldu. Sosyal medya hesapları üzerinden yeni fiyat listelerinin paylaşıldığı görüldü.

Sigara fiyatları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Geçtiğimiz aylarda Resmi Gazete'de duyurulan kararla, sigarada ÖTV ve maktu vergi oranları yeniden düzenlenmişti. 1 Nisan itibarıyla birçok tütün markasına zam geleceği iddia edildi. Yeni fiyat listesi sosyal medyada da merak konusu oldu. Sosyal medya hesapları üzerinden yeni fiyat listelerinin paylaşıldığı görüldü.

2021 sıgara fiyatları, sigara tiryakilerinin en çok dert ettiği konuların başında geliyor. Geçtiğimiz günlerde sigarada maktu vergi tutarlarına zam gelmişti. Enflasyonist yönü yüksek nispi vergileme modelinden, asgari maktu ağırlıklı modele geçilecek. Matrah ve vergi oranlarının düzenlenmesiyle, doğrudan vergilerin gelir içindeki payının da artırılması planlanıyor. 1 Nisan itibarıyla birçok tütün markasına zam geleceği iddia edildi. Sağlığa zararlı olmasına karşın tütün ürünü kullananlar, zamlı sigara fiyatları ve yeni bir düzenleme yapılıp yapılmadığı ile ilgili bilgi edinmek istiyor.

Sosyal medyada, sigaraya zam geldiği iddialarının yayılmasının ardından güncel ve zamlı sigara fiyatları araştırılmaya başlandı. Şu ana kadar tütün ürünü üretimi ve ithalatı yapan herhangi bir firmadan sigara zammı konusunda resmi açıklama gelmedi.

2021 güncel sigara fiyatları ne kadar? Sigara fiyat listesi nasıl?

Winston Slender: 15 TL

Winston Deep Blue & Dark Blue: 15 TL

Winston: 16 TL

LD: 14 TL vPall Mall: 14,50 TL

Tekel 2000: 14 TL

Tekel 2001: 14 TL

Samsun: 14 TL

Samsun 216: 14 TL

Maltepe: 14 TL

Marlboro Edge: 16 TL

Marlboro Touch: 17 TL

Marlboro: 18 TL

Parliament: 18,50 TL

Parliament Midnight Blue: 17,50 TL

Muratti: 16 TL

Muratti Blu: 15 TL

Lark: 15 TL

Chesterfield: 14,50 TL

Maltepe: 14 TL Marlboro Edge: 16 TL Marlboro Touch: 17 TL Marlboro: 18 TL Parliament: 18,50 TL Parliament Midnight Blue: 17,50 TL Muratti: 16 TL Muratti Blu: 15 TL Lark: 15 TL Chesterfield: 14,50 TL

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA