En Güncel Haberler

Henüz 10 yaşındaydı! Ailesiyle sahur yapıp yatan Muhammed bir daha kalkamadı

Henüz 10 yaşındaydı! Ailesiyle sahur yapıp yatan Muhammed bir daha kalkamadı
Bu haber 03 Nisan 2022 - 23:03 'de eklendi ve 393 views kez görüntülendi.

Kocaeli’nde ailesiyle birlikte sahur yaptıktan sonra uyuyan 10 yaşındaki Muhammed Durmuş sabah yatağında ölü bulundu. Durmuş’un kalp krizi geçirmiş olabileceği düşünülüyor.

Kocaeli'nde ailesiyle birlikte sahur yaptıktan sonra uyuyan 10 yaşındaki Muhammed Durmuş sabah yatağında ölü bulundu. Durmuş'un kalp krizi geçirmiş olabileceği düşünülüyor.

Kocaeli’nin Körfez ilçesine bağlı Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde meydana gelen olayda Turan ve Himail Durmuş çifti ile 3 çocukları sahur yaptıktan sonra uyudu.

SAHUR YAPTIKTAN SONRA UYUDU, BİR DAHA UYANMADI 

Sabah uyanan çift, Muhammed’i yataklarında hareketsiz buldu, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verildi. Eve gelen sağlık ekipleri, Muhammed’in hayatını kaybettiğini belirledi. Kalp krizi geçirmiş olabileceği düşünülen Muhammed Durmuş‘un cenazesi, otopsi için Körfez Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sabah uyanan çift, Muhammed'i yataklarında hareketsiz buldu, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verildi. Eve gelen sağlık ekipleri, Muhammed'in hayatını kaybettiğini belirledi. Kalp krizi geçirmiş olabileceği düşünülen Muhammed Durmuş'un cenazesi, otopsi için Körfez Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA