En Güncel Haberler

Aile Dramı.. 3 Aylık Kardeşinin Üzerinde Uyudu, Maalesef..

Aile Dramı.. 3 Aylık Kardeşinin Üzerinde Uyudu, Maalesef..
Bu haber 18 Şubat 2021 - 18:30 'de eklendi ve 344 views kez görüntülendi.

Böyle bir aile dramı az görülür. Adana’da 3 aylık bir bebek uyurken aynı yatağı paylaştığı 2 yaşındaki kardeşinin altında kalıp boğularak hayatını kaybetti.

Yasa gereği kardeşinin ölümüne kazara da olsa neden olan çocuğun yaşı 12’den küçük olduğu için gözaltına alınmadı.

Yüreğir ilçesinde meydana gelen olayda iddiaya göre, 7 yıl önce Halep’ten ülkemize gelen Gasibe ailesi Adana’ya yerleşti. Anne Nura Gasibe çocukları 3 aylık Abdülselam, 2 yaşındaki Selim Gasibe ve 4 yaşındaki Ahmet Gasibe ile birlikte gece uyumak için yatağa uzandı. Ancak yer yatağında yan yana oldukları için gece uyurken Selim Gasibe 3 aylık kardeşinin üzerine yattı.

Böyle bir aile dramı az görülür. Adana'da 3 aylık bir bebek uyurken aynı yatağı paylaştığı 2 yaşındaki kardeşinin altında kalıp boğularak hayatını kaybetti. Yüreğir ilçesinde meydana gelen olayda iddiaya göre, 7 yıl önce Halep'ten ülkemize gelen Gasibe ailesi Adana'ya yerleşti. Anne Nura Gasibe çocukları 3 aylık Abdülselam, 2 yaşındaki Selim Gasibe ve 4 yaşındaki Ahmet Gasibe ile birlikte gece uyumak için yatağa uzandı. Ancak yer yatağında yan yana oldukları için gece uyurken Selim Gasibe 3 aylık kardeşinin üzerine yattı.

Anne, sabah kalktığında kardeşinin üzerinde uyuyan Selim’i kaldırdı, ancak 3 aylık bebeğinin nefessiz kaldığını fark edince ambulans çağırdı. Olay yerine gelen ekipler bebeği Adana Şehir Hastanesine nakletti.. Ancak bebeğin nefessizlikten hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Polis olayla ilgili anne ve babanın ifadesini alırken soruşturma devam ediyor.

Adana'da 2 yaşındaki çocuk uyuduğu sırada fark etmeden yanındaki 3 aylık kardeşinin üstüne yattı. Sabah bebeğin nefes almadığını fark eden anne ekiplere haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, talihsiz bebeğin yaşamını yitirdiğini belirledi.

YER YATAĞINDA YAN YANA UYUDULAR

Yer yatağında yan yana yattıkları için gece uyurken Selim Gasibe 3 aylık kardeşinin üzerine yattı. Anne, sabah kalktığında kardeşinin üzerinde uyuyan Selim Gasibe’yi kaldırdı. Ancak 3 aylık bebeğinin nefessiz kaldığını fark edince ambulans çağırdı. Olay yerine gelen ekipler bebeği Adana Şehir Hastanesi’ne kaldırdı. Ancak bebeğin nefes alamadığı için boğularak hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Olay yerine gelen ekipler bebeği Adana Şehir Hastanesine kaldırdı. Ancak bebeğin nefes alamadığı için boğularak hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Yasa gereği kardeşinin ölümüne kazara da olsa neden olan çocuğun yaşı 12’den küçük olduğu için gözaltına alınmadı.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA